Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Mihai Huzău: ,,Minciună și ipocrizie – USR+ complice la jocurile politice din Satu Mare’’

Candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Mihai Huzău îi acuză pe cei de la USR-PLUS de minciună și ipocrizie: ,,USR+ complice la jocurile politice din Satu Mare”, spune Huzău.

Redăm, integral, declarațiile făcute de candidatul PMP la Primăria Satu Mare, Mihai Huzău:

,,Prima campanie electorală pentru alegerile locale a celor de la USR+ ne arată faptul că sunt total nepregătiți pentru administrația locală.

Dezinformarea și minciuna au fost temele de bază ale d-lui Panait. Din declarațiile liderilor USR+ din ultima conferință de presă se înțelege clar că eșecul alianței de dreapta la Satu Mare ar fi din cauza unor probleme de identitate depistate la „liderii impuși” de către PNL care „au încercat să ne domine”.

Am cerut insistent d-lui Panait să ne spună care sunt aceste probleme, dar acesta a ales în continuare să se eschiveze spunând că nu s-au înțeles corect mesajele din conferința de presă. Găsiți în video, extrase, declarațiile relevante.

Așa cum am mai spus: trăsăturile de caracter ale unui candidat se pot afla încă din campania electorală.”

12 comentarii

  1. c-block Răspunde

    “Vă scot ochii cu dejetu’ ?!?!” Nu știu cum sunteți voi dar eu abia aștept ziua de luni. Să văd dacă va avea copilul aista barem 200 de voturi. Apoi sper că va fi liniște. Reclamele ăstea politice deja mă enervează.

    • Dobrin Răspunde

      Panait a demonstrat ce știe în aceasta campanie, ne-am lamurit

    • Funar Răspunde

      asa, asteapta ziua de luni si apoi o sa astepti iar 4 ani cand sa iti trebuiasca un pasaport casa intri in gradina Romei. Jo nappot ur. visz latt. de aia o ducem noi toti rau in tara asta ca nu ne implicam. asteptam sa treaca campania si ne enerveaza mesajul . Bine zice Huzau ca toti au un interes ascuns in alegerile astea, chiar si cei care voteaza….

      • c-block Răspunde

        Că el nu are !?!? Ești naiv. Personal nu dau doi bani pe ce a prezentat în campanie. Talmeș-balmeș, harcea-parcea. Prima dată ca și consilier local trebuia să tragă linia și să prezinte ce a făcut dormitând 4 ani în scaunul ăla. La multe decizii și-a pus și el umărul. Atunci poate îl credeam.

  2. naipai Răspunde

    si chiar crezi ca Panait o sa spuna ceva? nu e in interesul lui sa dezvolte subiectul.

  3. Alex Răspunde

    In sfarsit cineva care spune lucrurilor pe nume. Felicitari Mihai! Da cu ei de pamant!

  4. Decebal Răspunde

    imi place atitudinea lui Huzau. Are tupeu si nu ii e frica sa spuna lucrurilor pe nume. oare USR au ceva de ascuns prin aceste “fofilari“ ???

  5. hai hai Răspunde

    asa Huzau, da-le la picioare!!! nu-i lasa sa ne pacaleasca dupa bunul lor plac. toti satmarenii trebe sa stie dedesubturile acestei campanii cu jocuri de culise si interese proprii.

    • Erika Răspunde

      Prea multe lucruri spuse în van pentru un debutant în politica. Sunt convins ca multă lume își da seama de aceste fapte

  6. Gina Răspunde

    Prea cu nasu pe sus sunt astia de la usr. Si prea ne cred prosti pe toti. Ma bucur ca cineva s-a sesizat si a facut public acest lucru. Te felicit Mihai Huzau!

  7. cazma Răspunde

    x-ulescu nici un comentariu? erai mai activ odata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.