Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Cosmin Rațiu: ,,E nevoie de responsabilitate socială într-o funcție de conducere. Și nu strică nici puțină experiență!”

Candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Cosmin Rațiu, a declarat că pentru a ocupa un loc într-o funcție de conducere e nevoie atât de responsabilitate socială, cât și de ,,puțină experiență”, întrucât, spune Cosmin Rațiu, ,,destinele unui mare număr de oameni depind de deciziile tale.”

,,Așa cum am precizat și în dezbaterea organizată săptămâna trecută la postul local ITV, e nevoie nu doar de determinare sau acumulare de cunoștințe teoretice, dar, mai cu seamă, de responsabilitate socială pentru a candida pe o funcție de conducere în administrația publică, funcție în care destinele unui mare număr de oameni depind de deciziile tale.

Și nu strică nici puțină experiență, dobândită atât în profesia exercitată în mediul privat, cât și în administrația publică, nu neapărat în cea mai înaltă funcție, din prima!

Acesta este principiul pe care îmi bazez candidatura pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, după două mandate petrecute în Consiliul Local, timp în care consider că am dobândit experiență și suficiente cunoștințe în acest domeniu pentru a fi în continuare în slujba sătmărenilor, dar asumându-mi responsabilități mai mari, în folosul tuturor.

Dacă în mandatele trecute mi-am adus contribuția la unele proiecte în care aveam atribuții, prin prisma profesiei mele și a calității de șef al comisiei de specialitate din cadrul Consiliului Local (mă mândresc mai ales cu înființarea rețelei de cabinete stomatologice școlare, din care trei sunt deja funcționale și urmează să amenajăm alte două) consider că este timpul să fac și mai mult pentru comunitatea locală și să implementez și alte proiecte pe care le-am prezentat în programul meu electoral.

Printre proiectele cărora le voi acorda prioritate se numără, printre altele, reabilitarea și modernizarea Centrului Vechi și a Centrului Nou, refuncționalizarea și amenajarea zonelor de agrement, dar și realizarea unui modul de bază sportivă ce s-ar putea amenaja cu ușurință în toate cartierele.

De asemenea, voi înființa un Centru Medical Social, în care se vor găsi medicina de familie, medici specialiști, farmacie și laboratoare de analiză, toate într-un singur loc. Autoritățile locale vor pune la dispoziția unităților spitalicești clădiri sau alte spații necesare extinderii secțiilor existente și vor sprijini înființarea unei secții de geriatrie și îngrijiri paleative.”

SURSA: ALDE Satu Mare

Un comentariu

  1. Tineriada Răspunde

    Matioc e doar al 4-lea pe lista :)))) alde nu va avea nici macar 1 mandat dupa alegeri

    il trimitem pe ratiu la groapa de gunoi a istoriei politicii locale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.