Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Cosmin Rațiu, exerciţu de imaginaţie: Cum ar fi dacă v-ar opera Radu Panait?

Candidatul ALDE la Primăria Satu Mare, Cosmin Rațiu, a transmis, astăzi, printr-un comunicat de presă că în urma dezbaterii electorale de joi de la ITV, candidatul USR PLUS, Radu Panait, ar fi total nepregătit pentru postul de primar.

Redăm comunicatul ALDE:

“Candidatul USR Plus Radu Panait, total nepregătit, a pozat în fața electoratului drept victimă, acuzând coalizarea celorlalți candidați împotriva sa. Radu Panait pretinde că poți conduce o Primărie fără a avea experiență, fiind suficientă informarea de pe Internet. Exercițiu de imaginație:

– cum ar fi dacă în sala de operație chirurgul care urmează să vă opereze ar fi Radu Panait?

– cum ar fi dacă la meciul următor al echipei naționale de fotbal antrenor ar fi numit Radu Panait?

– cum ar dacă odată îmbarcat într-un avion, v-ar saluta Radu Panait spunându-vă că tocmai l-a înlocuit pe pilot?

– cum ar fi dacă structura de rezistență a podului peste Someș ar fi executată de Radu Panait?

– cum ar fi dacă profesorul examinator al copilului dvs. ar fi Radu Panait?

Ca în orice domeniu, și la conducerea Municipiului Satu Mare este nevoie de oameni pregătiți. Domnule Panait, Satu Mare nu are timp să vă învețe să fiți primar. Experiența face diferența!”.

28 comentarii

  1. andana Răspunde

    Daca vreti in continuare sa vedeti miscare si liniste in acest oras..atunci votati-l pe actualul primar..daca vreti bajbaieli , scandal si promisiuni..votatii pe restul cu echipele lor de 2 bani…si o sa mai stam iar 4 ani..cu orasul praf..

    • Adin Răspunde

      Ce ne poate spune domnul Panait despre familia lui , la 38 de ani câți copii are ?
      Cu ce se ocupă doamna Panait ?

  2. Mircea Răspunde

    Foarte bine punctat nu are ce să caute un nepriceput ca Panait la primărie . El nici nu doreşte să fie la primărie .

  3. Corina Cretu Răspunde

    Nu cred că mi-aș dori vreodata sa ajung la mana d-nului Panait….din nici un punct de vedere dânsul va consulta internetul pt orice.Doamne ferește ce vremuri traim.Apropo dânsul este artist……de asta se pricepe la ,,toate,,,

  4. Iura Răspunde

    NOI VOTĂM COSMIN RAȚIU PRIMAR !!!

  5. Tineriada Răspunde

    sclavul lui Gabor pare afectat rau de tot pentru blatul UDMR – PNL – ALDE !!!

  6. Ion Rațiu Răspunde

    Mă răsucesc în mormânt când îl văd pe sclavul ăsta comunist că îmi pătează numele de familie

  7. Iuliu Pop Răspunde

    GATA CU MICI SECURIŞTI .CE MAI FACE SE SEBI GHITĂ (IT-stul ) care finanțează campanii..

  8. Ion Rațiu Răspunde

    De legionari ca aceşti Userişti am fost eu persecutat , votați liniştiți cu Cosmin este tot ce vă doriți de la un candidat .

    • Ion Rațiu Răspunde

      Tovarășe Iliescu… văd că nu v-ați lăsat de vechile obiceiuri… acum ați trecut la furt de identitate. Cosmin Rațiu este un flagel pentru democrație, iar acum vă este teamă că rezultatul alegerilor va fi unul diferit față de anii 90. Nu mai suntem la TVR, tovarășe! Tinerii de această dată sunt bine informați și luptă pentru democrație!

  9. Tineriada Răspunde

    daca n-are experienta cum dumnezo a aratat azi ce mizerii ati facut prin consiliu… domnule Ratziu? https://www.facebook.com/RaduPanaitUSR/posts/339258177426555

    cum de 2 PUZ-uri pot costa 130.000 euro? asteptam raspuns de la aia mai “experimentati” dar <strongincompetenti 😉😉

  10. Smile Răspunde

    Am urmărit campania domnului Panait de la început, și îmi plăcea, cerea părerea cetățenilor pe anumite domenii, unde ar necesita investiții serioase, chestii din acestea, dar cum ne apropiem tot mai mult de sfărșitul campaniei electorale, l-am văzut că umblă cu nasul pe sus tot timpul și se crede atotștiutor, devine enervant, și o ține mereu că el are o firmă și că plătește taxe și impozite, poate nu știe, toți plătim taxe și impozite, iar în cadrul dezbaterii electorale de joi de la ITV, domnul Panait m-a dezamăgit profund, chiar profund.

  11. Fost usrist Răspunde

    M-ati dezamăgit d-nule Panait…..nu va mai votăm, aveți alte aspirații politice și va folositi de sat.areni.Pacat că va lăsați influentat de unii din jurul d-voastră.

  12. Luminita Surd Răspunde

    Acum vedem cum oameni tineri că și d-nul Panait pornesc în politică cu stângul….minciuni, pregatiti mediocru

    • Decebal Răspunde

      Acelasi lucru se poate spune și despre D-vs..
      La operații da. D-vs castigati .. ( stomatologice..sa ne înțelegem.. nu operații pe creier )
      Dar dacă aș vrea un site pt compania mea .. sigur nu aș apela la D-vs. Dacă as vrea un soft pt anumite aplicații… tot nu v as alege pe D-vs.
      D-vs Domnule Rațiu…aveti experienta in administratie locală? Nu in a administra SRL -uri .. ca vb de legi diferite .
      D.p.m d v .e irelevant articolul.
      Fiecare candidat e diferit . Nu rau sau bun.. doar DIFERIT !
      Dacă veti compara maimuța dupa abilitatea de a inota… Si pestele dupa abilitățile de cațărare in copaci … atunci va aflati într o mare eroare…

  13. Facebook PortalSM Răspunde

    Mai mult ca sigur ALDE are un sclav pus aici sa-l injure pe Panait… poate ii chiar Ratiu, sclavul lui Gabor in persoana. Altfel nu imi explic cum reactiile de pe pagina de Facebook PortalSM la acest articol sunt 90% anti Ratiu. Chiar atat de tampitzi ne credeti?!

    • Nicu Răspunde

      Và rugăm sa nu-l mai jigniți pe domnul Rațiu , măcar el nu-şi înjură contra candidații ca voi ăştea de la USR=PCR

  14. cârcotaş Răspunde

    Când subiectul este Raţiu se vorbeşte despre Panait. Când e vorba de altul tot de Panait se vorbeşte. În consecinţă se pare că provoacă preocupare acest domn. Pe el să-l votăm? Se pare că el e cel mai ,,periculos”.

  15. apropo Răspunde

    Domnule Ratiu, in locul dvs m-as face mic, mic de tot…si acum imi aduc aminte cand am fost la fvs la cabinet (cand inca ma gandeam ca va intereseaza soarta pacientilor dvs) si m-ati pasat unor stagiari fara experienta care mi-au facut lucrarea varza…
    Pana una alta Panait nu e nici chirurg, nici fotbalist, nici pilot de avioane, insa nici dvs nu aveti nicio calitate care sa va recomande ca un om cu simt de raspundere, si asta am simtit-o pe propria piele

  16. Votant Răspunde

    Suntem încântați de povestioara dar ceva mai credibil nu aveți astăzi în meniu .Aceasta poveste cu pacientul tratat de stagiari a mai fost ceva mai nou nu aveți de mestecat.
    Tot pot mancati si seara și dimineața nu v-ați plictisit domnilor.

  17. Ciomu Răspunde

    Adevarul asta e.
    Ca nici eu nu m-aș duce la tine doctore să-mi repari televizorul…

  18. John Doe Răspunde

    Nu il sustin pe Panait, dar care este problema fiindca nu are experienta si ar invata din mers?

    Avem un presedinte in al 2-lea mandat care este inca tot in stadiul de sugar, care la fel si el, inca invata job-ul de presedinte.

    Primar, Presedinte, Ministru – Sunt niste “job-uri” pe care nu le inveti la scoala sau facultate, asadar toti cei care ajung acolo practic invata o meserie noua.

    D-mnul Panait candideaza pentru functia de primar si nu chirurg, pilot, antrenor etc. Aceste intrebari retorice nu isi au rostul.

  19. Satmareanul Răspunde

    Panait joaca si prinde bine la sustinatorii lui ca fiind victima altora ,,, tot timpul pt el altii au fost de vina si nici odata el, pt ca el este cel mai cel … eu va intreb, umblati pe strada lui si intrebati vecinii lui, cum il vad … daca pana acuma nici macar nu saluta vecinii, isi apleca capul in jos sa nu trebuiasca sa salute, cum ar fi la primarie? …

    Si oricum el candideaza pentru parlamentare … si daca nici acolo nu reuseste atunci se lasa de politica asa cum s-au lasat din 2016 multi USR-isti de politica … si de aici vine ca nu sunt consecventi , sunt oportunisti care daca e bine merg … daca nu e bine se retrag …

    Pentru cei care sustin USR eu sper sa nu se planga de el … si sa ii urmareasca …

    Nu votati PANAIT … el merge pentru parlamentare … asa ca de ce sa irositi votul pentru primarie cand el defapt vrea si se vede parlamentar …

  20. alin Răspunde

    Cum ar fi daca ne-ar opera radu panait……ca si cum il pupi in cur pe gabor,bai cosmine te stiam mai vertical da esti lingau rau de tot a fost pe fata la tv……urat de tot, ti-ai taiat craca singur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.