Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

COVID-19 | Crește numărul de infectări în școlile din Satu Mare. Patru clase, mutate în online

Crește numărul de infectări în școlile din județul Satu Mare. Patru clase au fost mutate în sistem online, după apariția a patru cazuri de Covid-19 în rândul elevilor.

,,Până în acest moment, la nivelul județului s-au înregistrat 4 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul elevilor. Conform procedurilor specifice, orele de curs cu prezență la școală pentru patru clase de elevi au fost mutate în sistem online pentru o perioadă de 14 zile. În județul Satu Mare, 51.057 elevi sunt înscriși în învățământul de stat și 672 în învățământul particular”, informează Instituția Prefectului Satu Mare.

La nivelul județului Satu Mare, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 15 cazuri noi de coronavirus.

7 comentarii

  1. ... Răspunde

    Apoi să vedeți după o săptămână-două după ce se va vota la locale! Când vin toți nespălații la vot în școli și grădinițe și bagă virusul în școli! Dar cum a spus Ficusul de la Cotroceni și Lucovid Întâiul, copiii sunt mai în siguranță în școli. Depinde asta cum o luăm. Dar va fi groasă, vă spun eu. Așa un online ne paște în școli și o școală la fără frecvență de nu numai!!!
    PS. Avem și un inspector de la IȘJ pozitiv. Toate cele bune!
    Sau cum a spus acuși 40 de ani Bobby McFerrin don’t worry be happy.

  2. hingeru Răspunde

    spuneti care scoala si care clasa!!
    nici nu cred ca exista. Dati dovezi! Parintii lor umbla la servici?

  3. ... Răspunde

    Școala de arte Aurel Popp și liceul german. Dar mai sunt.

  4. @... Răspunde

    Cum le știi tu pe toate dar explica, cum de luni de zile copiii se joacă împreună,se vizitează și nu s-au infectat? Dar cum intră în școală,hop și virusul pe ei. Ciudat, să nu zic altceva.

    • ... Răspunde

      Da. Dar cel mai important e ca p@limea să meargă la vot duminica pentru validarea status quo-ului. Apoi în decembrie la alegerile generale de Miculaș vom vedea ce o fi. Cine mai apucă.
      Testul rapid costă cam 5€ și identifică în 10 minute pe cei pozitivi. Dacă am vrea le-am folosi. Dar nu!😱😥😫 În acel moment încep și eu să am mari dubii legate de seriozitatea și veridicitatea datelor oficiale. (Vezi și cazul celor vindecați al căror număr brusc de la o zi la alta s-a dublat). Ai impresia că se jonglează cu cifre și ne manipuiează la modul cel mai grosolan. Nici nu mai urmăresc știrile astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.