Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

COVID-19 Satu Mare: 16 cazuri noi confirmate în ultimele 24 de ore, în județ

Până astăzi, 5 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 93.864 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

40.028 de pacienți au fost declarați vindecați și 12.123 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.  

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.269 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Un comentariu

  1. guvidu Răspunde

    ”Dorim sprijin în găsirea unui donator de plasmă cu grupa 01 negativ, vindecat de Covid-19. Este necesar pentru fiul nostru Macec Paul, de 21 ani, internat la Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara. Mulțumim din suflet!”, este apelul careianului.

    Potrivit informațiilor PresaSM, tânărul ar fi fost depistat pozitiv vineri, 28 august, și a fost internat la Spitalul Municipal Carei. Între timp, se pare că starea de sănătate s-a înrăutățit, iar pacientul a fost transportat în Timișoara.

    DISTRIBUIȚI! Haideți să găsim potențiali donatori! Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.