Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

COVID-19 | Un nou deces înregistrat în județul Satu Mare!

Încă o persoană infectată cu coronavirus a decedat în județul Satu Mare, informează Instituția Prefectului.

,,Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 160 vindecări și 22 decese cauzate de coronavirus. Persoana decedată, un bărbat în vârstă de 53 de ani, internat pe secția ATI a Spitalului Municipal Carei”, anunță Prefectura, fără să precizeze dacă persoana decedată prezenta sau nu comorbidități.

În intervalul 14.09.2020 (10:00) – 15.09.2020 (10:00), la nivel național, au fost înregistrate 51 de decese (28 bărbați și 23 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Covasna, Dâmbovița, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vaslui și Municipiul București.

3 comentarii

  1. Dio Răspunde

    Bravo, îngerașii își fac treaba. Pe un alt portal ,un jurnalist remarca că doar la Carei se moare de Covid,cu toate că sunt și la alte spitale din județ. Poate e coincidenta,sau ” îngerașii ” și-au luat treaba în serios. La Satu Mare mor cei fără covid,vezi cazul Molnar,iar la Carei cei cu covid. Așa să fie treaba oablă. Spor la salariu.

    • ... Răspunde

      Păi hai să-ți explic cum stă treaba! Cel decedat recent a fost preot ortodox în localitatea Dacia, comuna Doba. Inițial a fost internat la Satu Mare cu pneumonie apoi transferat la Carei că avea covid. De aia se moare de covid pe capete la Carei. Acum se pune și întrebarea unde a fost infectat cu covid pentru că mie nu mi-e clar. Se putea și intraspitalicesc. Se poartă pe la noi. Dar. Este un mare DAR. Nimeni nu a anunțat parohia, enoriașii etc. Timp de 8 zile 145 de potențiali infectați cu covid se plimbă și DSP ce face? Nu știu protocolul pentru covid? Sau trebuie să ajungem din urmă celelalte județe? Profesionalism zero!!!

      • Curiosul Răspunde

        DSP așteaptă taxa de 250 lei să o plătească cetățenii ca să aibă bani de leafă….de cetățeni nu îi interesează, ce sa facă cu ei dacă nu au bani…
        Analize moca nu se fac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.