Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Tânăr înjunghiat într-o benzinărie! Agresorul a fost reținut. Ce spune Poliția Satu Mare

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a oferit primele informații în cazul incidentului grav petrecut astăzi într-o benzinărie din municipiu. Totul a pornit din cauza unor neînțelegeri familiale, spun polițiștii, iar un tânăr a fost înjunghiat. Agresorul, un bărbat de 60 de ani, a fost reținut.

Ce spune Poliția Satu Mare:

Azi, în jurul orei 11.00, am fost sesizați cu privire la faptul ca pe terasa unei stații PECO din municipiul Satu Mare a avut loc o agresiune.

În urma primelor verificări efectuate se pare ca un bărbat, de 60 de ani, din municipiul Satu Mare, ar fi rănit cu un obiect ascuțit un tânăr, de 23 de ani, din Satu Mare, pe fondul unor neînțelegeri familiale.

Din primele date i-ar fi cauzat acestuia o rana superficială. În cauza cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei. În prezent bărbatul de 60 de ani este audiat de polițiști.

2 comentarii

  1. Unul Răspunde

    Benzinaria are camere de supraveghere !? A, stiu , nu functioneaza ,chiar ieri sa defectat ! Ce pacat ! Ma apuca rasul !

  2. Oshanu Răspunde

    Trebuie sa joc la LOTO. Dar ma gandesc nu eu eram singurul care a ghicit etnia domnilor civilizati din benzinarie.

    Prima data am crezut ca suedezii fac ravagii din nou dar m-am razgandit si credeam ca o fi vorba de danezi. De fapt erau norvegieni, alb ca varul

    Satu Mare Nordic plin de albi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.