Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. Decorează-ți locuința cu Arkasteel. Mobilier de înaltă calitate pentru casă și grădină

Pentru a vă putea bucura de unele dintre cele mai interesante și bine lucrate obiecte de mobilier de pe piață, fie că vorbim de casă sau grădină, firma Arkasteel vă pune la dispoziție o gamă variată de produse din lemn și metal, cu un design deosebit și o durabilitate îndelungată. Mai mult decât atât, cei de la Arkasteel au în portofoliu și mobilier stradal de cea mai bună calitate, rezistent și care se încadrează armonios în ambientul natural.

Nu vorbim doar de niște simple elemente de decor. Oferind un design de înaltă calitate, produsele Arkasteel sunt concepute să aducă în casa sau curtea dumneavoastră o atmosferă deosebită, garantând o experiență de neuitat.

Firma Arkasteel, cu sediul în municipiul Carei, este pe piață cu produse proprii din anul 2019 și și-a propus încă de la început să ofere mai mult decât mobilă. Produsele ce poartă semnătura Arkasteel sunt construite nu doar să arate bine, ci să aibă și o viață lungă. Vorbim de mobilier al cărui stil solid, culoare și fermitate se vor păstra în timp.

Produsele Arkasteel sunt extrem de practice, au nevoie de o întreținere minima și sunt concepute pentru a ridica standardul oricărei locuințe.

Contact:

Strada: Gheorghe Șincai, nr: 46A, municipiul Carei

Județul Satu Mare, România
Tel: +4-0785-199-817
Email: [email protected]

Facebook: Arkasteel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.