Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Accident la Kaufland. Patru maşini de Poliţie la faţa locului

Accident la Kaufland. O mașină a intrat, în această dimineață în parapetul din sensul giratoriu de pe b-dul Henri Coandă de la intrarea în supermarketul Kaufland.

La faţa locului au ajuns nu mai puţin de patru autospeciale de Poliţie. Oamenii legii încearcă să stabilească cum s-a petrecut totul.

Atitudinea şoferului a ridicat semne de întrebare poliţiştilor, care, după mai multe discuţii, l-au convins să se deplaseze la spital pentru un consult medical şi pentru recoltarea probelor biologice din sânge.

Vom reveni cu detalii.

FOTO: Radare Satu Mare – Facebook

3 comentarii

  1. Hh Auleu Maica Răspunde

    Apoi nu vă supărați …prea puțini polițiști pentru un așa eveniment……!

  2. Lili Răspunde

    A vrut si bietul sofer sa ia o bucata din parapet sau trotuar, cum a luat si tanti aia de la OCPI care sta pe acel colt, din spatiul public si a stricat linia frontului. Se pare ca nu se poate bucura prea mult de furtisag ca apar autoturismele in apropiere.
    Lasand aceste lucruri deoparte cred ca giratoriul acela are traiectoriile prea bruste/ample si astfel de accidente, din pacate, vor mai fi! Macar sa nu fie cu victime…..

    • altu fără bmw Răspunde

      A fost împins de un bou care după bravadă a fugit de la locui faptei. Eu în locul primarelui aș pune camere 360 grade la fiecare giratoriu. Poate așa vom învăța regulile de circulație în sensuri giratorii. Bineînțeles amenzile ar veni prin poștă acasă. Ca în vest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.