Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Cosmin Rațiu: ,,Duminică vă aștept la vot. Vă adresez rugămintea să votați poziția a 2-a pe buletinul de vot’’

Candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Satu Mare, dr. Cosmin Rațiu, îi îndeamnă pe sătmăreni să meargă duminică, 27 septembrie, la urne.

Redăm comunicatul remis de către dr. Cosmin Rațiu, candidatul ALDE la Primăria Satu Mare:

,,Dragi sătmăreni, sunt medicul Cosmin Rațiu. Am pornit în urmă cu o lună în cursa pentru Primăria Satu Mare convins  că Satu Mare își dorește mai mult și mai bine.

Săptămânile de campanie în care am colindat cartierele, au fost însă confirmarea că decizia de a candida la funcția de primar este cu atât mai justificată cu cât am întâlnit sute de oameni dispuși să-și pună speranța într-un viitor mai bun, în mâinile mele.

Duminică avem o misiune, de a cărui deznodământ depinde viitorul tuturor sătmărenilor de la cei mai mici care fac primii pași în viață și în educație, la cei mari, muncitorii și antreprenorii pe a căror umeri stă economia și societatea, până la viitorul vârstnicilor, a pensionarilor, acestă nesfârșită sursă de înțelepciune din care ne hrănim cu toții.

Mi-am pus încă de la început cariera în slujba oamenilor indiferent de statutul social sau etnic prin meseria mea, iar în cei opt ani în care am fost consilier local al Municipiului Satu Mare am acumulat experiență în administrația locală și am înțeles ce trebuie schimbat și unde trebuie performat mai bine pentru ca Satu Mare să ajungă în rândul orașelor europene, acolo unde îi este locul.

Duminică vă aștept la vot. Vă adresez rugămintea  să votați poziția a 2-a pe buletinul de vot pentru funcția de primar al Municipiului Satu Mare.

Votul dumneavoastră nu este doar o simplă ștampilă pusă drept formalitate într-un act electoral în care mulți v-ați pierdut încrederea, votul dumneavoastră este un pas important spre mai bine, spre corectitudine, spre respect față de banul public și dezvoltarea orașului.

FIȚI RAȚIONALI- VOTAȚI COSMIN RAȚIU.”

SURSA: ALDE Satu Mare

Un comentariu

  1. DNA Răspunde

    Alo, trezirea, voi știți ca în comuna Pomi, actualul primar Grad Ioan de la PNL vrea sa fraudeze alegerile locale? Cât te-a costat aducerea a 250 de oameni ca săi convingi să-și facă flotant, ca să poată sa te voteze?
    Infractorule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.