Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

ACTUALIZARE. Cea mai agresivă cerşetoare din Satu Mare, după gratii

Cea mai agresivă cerşetoare din Satu Mare. Femeia din imagine este cunoscută de către persoanele care lucrează în centrul vechi al municipiului Satu Mare, și nu numai, drept cea mai agresivă cerşetoare.

După tragedia din weekend, când un tânăr a fost ucis cu o lovitură de cuţit de către un om al străzii, persoanele care lucrează în zone frecventate de cerşetori sunt tot mai îngrijorate.

“Această persoană este următoarea care va face ceva nasol? Consider că este foarte, foarte periculoasă. A atacat un grup de şcolari, îi agresează pe bătrâni. Dacă cerşeşte şi nu îi dai ceva devine foarte foarte agresivă. Îşi face treburile între maşini, în văzul tuturor. Oare ce mai trebuie să se întâmple ca să se ia măsuri?”, ne-a transmis un cititor PortalSM.

ACTUALIZARE. Surse din rândul forţelor de ordine au precizat pentru PortalSM că femeia a fost arestată în urmă cu câteva luni. Ea are o condamnare de doi ani de închisoare pentru tâlhărie, fiind închisă într-un penitenciar din Arad.

Citește și:

7 comentarii

  1. Mihai Răspunde

    Da, pai Politia Locala doar sa aplice amenzi pentru parcare stie, dupa incidentul regretabil de acum cateva zile, ma asteptam la DEMISIA macar a Sectoristului, ca a Comandantului nu cred ca se pune problema, Onoare nu mai exista de mult !

  2. cris Răspunde

    Sunt oameni ai strazii pasnici si unii foarte agresivi. Am intalnit si eu asemenea persoane de care trebuie efectiv sa te feresti. Chiar nu se poate face nimic cu acesti oameni care cu siguranta au probleme psihice ? Intr-o tara civilizata nu cred ca ar trebui lasati liberi pe strazi ( sunt un adevarat pericol public ).
    Cred ca ar trebui internati in centre specializate si tratati medical corespunzator. Poate ca unii se pot recupera.
    Dar noi traim in Romania, nu-i asa ?

  3. unu Răspunde

    numai vb prostii acum serios ce puteau sa ii faca, pana la momentul respectiv ,cine sa isi dea demisia nimeni, da boschetara respectiva care sta in botiz e internat la psihiatrie si a doua zi este lasata acasa, atunci sa isi dea demisia si marc???? ar trebui sa fie inchisa undeva sa dusa la sighet, asta se poate face nu da ii dam amenda de unde pisica msii va plati, si eu am patit cu ea m a injurat ca la usa cortului in fata la hotel aurora, ce era sa fac sa ii dau un pumn in gura sa primesc amenda????deci asta e problema trebuie dusi toti undeva intr-un loc inchisi- pentru ca cu trecere timpului devin tot mai frustrati si vor mai fi cazuri de genul, imi pare f rau de acest tanar , dar cu demisia nu rezolvam cazul boschetarilor din sm, mai este un bochetar care trage bronz zilnic la piata de vechituri nimeni nu il vede, l a atacat pe tatal meu pentru ca nu a vrut sa ii dea 5 lei , mentionez ca tata are probleme cu piciorul , daca nu eram acolo il dadeam de pamant nerusinatul , nu ai ce reclam, trebuie implimentat o lege apoi proiect in fiecare judet stransi acesti oameni de nimica , si inchisi, asta e solutia, dar trebuie sa sde adopte o O LEGE, in acest sens.

  4. Eu Răspunde

    Hai sa fim serioși singura activitate a pol. locale este sa fie prezentă la intrarea în serviciu alături de politie….. că după nu_i mai vede nimeni. Și asta spun pentru ca sunt în cunoștință de cauză….

  5. Tot El Răspunde

    Oare este doar vina Poliției Locale că nu se ia nici o măsură? Dar ceilalți politisti? Primăria? Ce fac?

  6. Cineva Răspunde

    Mama mea a primit o palmă de la femeia aceasta pe motiv că nu i-a dat bani. A început de fapt să se lege de tatăl meu, să-l înjure, iar mama i-a luat apărarea și a întrebat-o cum își permite să vorbească așa cu oamenii, iar cerșetoarea, pac, o palmă peste obrazul mamei. Și eu i-am dat ceva bănuți de câteva ori, dar acuma nu o bag in seamă. Să plece din Satu Mare, să nu o văd.

    • Tataran Andreea Ioana Răspunde

      In plin centrul orasului, după-masa, eram cu copilul in carucior și din spate m-a lovit o țigancă mizerabilă, fără nici un motiv, m-a agresat verbal și nimeni nu m-a ajutat!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.