Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. El este muncitorul ce a murit în tragedia de la Ciuperceni. Bărbatul a ars de viu

Öcsi B. este muncitorul, în vârstă de 34 de ani, ce a decedat în tragedia ce a avut loc, în această dimineață, la Ciuperceni. În momentul incidentului, bărbatul se îndrepta către serviciu.

Bărbatul locuia împreună cu familia în orașul Livada, județul Satu Mare. A lăsat în urmă doi copii și o familie îndoliată.

Redacția PortalSM transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Accident cu doi morți în județul Satu Mare! Impact frontal între o ambulanță și o autoutilitară! Accidentul rutier s-a petrecut între localitățile Ciuperceni și Livada  între o autoutilitară și o ambulanța aparținând Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Până la sosirea pompierilor, la fața locului 4 pasageri din autoutilitară au reușit să se autoevalueze, Öcsi B. rămânând încarcerat, acesta a fost carbonizat. Asistentul din ambulanţă a decedat.

La fața locului s-au deplasat echipajele Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu  o autospecială de  descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD.

Ce spun pompierii:

,,În această dimineață, la ora 06:49, prin apel la numărul unic 112, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la un accident rutier petrecut între localitățile Ciuperceni și Livada, din județul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, 2 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului, în care au fost implicate: un autoturism, o ambulanță și o autoutilitară, au rezultat 8 victime.

Din nefericire, o persoană a fost găsită carbonizată, iar pentru o altă persoană s-au aplicat manevrele de resuscitare la fața locului, însă, în ciuda eforturilor depuse de către salvatori, aceasta nu a mai putut fi salvată. Celelalte 6 victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale și acordarea îngrijirilor medicale specifice.”

Ce spune Poliția:

,,Azi, la ora 06.49 pe DN 19 in localitatea Ciuperceni, jud. Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier in care au fost implicate: o autospecială a ambulanței, o autoutilitară și un autoturism. În urma evenimentului a decedat o persoana, o persoana este în stop cardiorespirator, iar 6 persoane au fost transportate la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații medicale. În cauza cercetările continua in vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Satu Mare.

Citește și:

Un comentariu

  1. Daniel Răspunde

    El de ce nu este considerat erou?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.