Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Minor beat și fără permis, a rupt un stâlp de electricitate, în județul Satu Mare

Un tânăr în vârstă de 17 ani din municipiulCarei, însoțit de încă trei prieteni a rupt un stâlp de curent de pe strada Hașdeu din municipiul Carei, informează Carei News.

Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 5,00, localnicii din zona respectivă fiind treziți de sunetul puternic al impactului.

La fața locului a ajuns un echipaj al Poliției, care a constatat că șoferul este minor, nu deține permis și consumase alcool înainte de a se urca la volanul autoturismului.

Incidentul s-a sfârșit cu pagube materiale, fără victime. Potrivit Carei News, minorului i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

4 comentarii

  1. John Doe Răspunde

    Pentru astfel de inconstienti le-as interzice dobandirea permisului pe minimum 10 ani. (Pe viata ar fi si mai bine) La a 2-a abatere fara permis, minim 5-10 ani inchisoare.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    CORECT.

  3. marius Răspunde

    corect sa nu vada permis niciodata dobitocul dracului

  4. Fasz Răspunde

    Permis de conducere au mulți analfabeți, acest tânăr a rupt un stâlp oricum foarte șubred, a omorât pe cineva? Alții au omorât familii întregi (Huidu). O amendă e suficientă și suspendarea permisului de conducere virtual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.