Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Turnul unei biserici din Satu Mare a luat foc după ce a fost lovit de trăsnet

Turnul bisericii de pe strada Busuiocului din municipiul Satu Mare a luat foc în această dimineață, pompierii intervenind de urgență la fața locului.

„Azi-dimineață, la ora 07:52, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit pentru localizarea, stingerea și lichidarea focarelor unui incendiu izbucnit la turnul unei Biserici, de pe strada Busuiocului, din municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 13 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intevenție și comandă, o ambulanță cu echipaj de prim ajutor.

Odată ajunși la fața locului, pompierii militari au gasit incendiul care se manifesta cu flacară la niveul turnului bisericii. Forțele de intervenție au reușit protejarea clădirii, astfel că flăcările nu s-au extins la întreaga biserică. La finalizarea intervenției, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului un traznet.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, însă au ars: grinzile turnului și s-a deteriorat tabla de la acoperiș”, transmite Bianca Timiș, purtător de cuvânt al ISU Satu Mare.

8 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Oare cel vizat o fost pochu, care n-o reusit sa mulga destui bani de la oi?

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Sau o fi incercat sa faca economii, si o diluat apa sfintita, ce tine loc de paratraznet? Nu-i bai…se scociorasc prin jeburi oile, si fac una mai mare.

  3. Valahu Răspunde

    Doamne iartal pe avortonu asta ca iar so cufurit pa iel!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Zici tu? Pai ce “tata” isi da foc la propria bojdeuca? Sau, se pare ca e mai eficienta ca toate rugile o bucata de teava, pe post de paratraznet? Dar ce vrei, intr-o tara unde in loc sa traga o teava de apa pt irigatii oamenii alea sa mearga sa behaie pe camp, cu popii in frunte.

      • comentator Răspunde

        Asta e dar nu încerca să schimbi ceva ce nici evoluția speciei nu a reușit să schimbe. Se lucrează cu materialul clientului iar dacă marfa e slabă nu ai ce face. Degeaba spui orice că nu ajunge până la hardware. Ba din contră riști să afli cât de necreștin ești.🤔😜

  4. R.C. Răspunde

    Îi folosesc cică de informatori, dar sunt mai șmecheri decât polițiști, stau toată ziua pe pervaze la magazinele din centru și agasează pe toată lumea iar poliția nu-i vede.
    Pe ăla din cărucior fără picioare de-l gestiona criminalul, postat în mijlocul străzii zilnic trebuia ocolit !!!!!
    Chișluca vorbește vorbe.

    • comentator Răspunde

      @R.C. Ce scrii e OK dar vezi că nu ai nimerit articolul. Aici e faza cu trăznetul în clopotniță sau ce o mai fi.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Foarte mult n-o gresit. Cand cu focu din israel so dovedit ca militzienii nationali is slugile pochilor, deci clar popimea ii mai jmechera. Si nu vad nici un poch care sa refuze sa jupoaie de bani un fraier, doar pt ca, din voia jupanului barbos, e legat de un carucior (pai alde nASTAI sau sOCOLAN ar fi in stare sa il vanda la fer vechi, doar banu sa iasa). Asa ca, merge si aici comentarium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.