Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Nou în Satu Mare! Fluture prăjit, ”specialitatea” unui restaurant din municipiu

Fluture prăjit, ”specialitatea” unui restaurant de fițe de pe drumul Careiului din municipiul Satu Mare. Insecta și-a făcut loc în farfuria unui client ce și-a comandat un preparat la unul dintre restaurantele cu pretenții din municipiul Satu Mare.

Redăm mărturia clientului:

,,Nu am putut sa nu împărtășesc cu voi întâmplarea mea la faimosul restaurant circulat de multi sătmăreni (…) Pe lângă faptul ca am așteptat aproape 2 ore după mâncare, farfuria surorii mele a venit cu o delicatesa demna de meleagurile asiatice, un fluture prăjit împreună cu cartofii aurii.

Chelnerul a încercat sa ne convingă sa ne aducă altă farfurie, afirmând cu tărie ca fluturele nu este prăjit, ci a venit de afară. Am plătit pentru toate cele consumate pentru a evita eventualele neplăceri. Poza este mai jos, judecați după cuviință.”

10 comentarii

  1. realist Răspunde

    K10 ar trebui sa treaca in meniu fluturele, ca sa nu mai existe discutii pe viitor. Zic.

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    🤨🤨🤨apoi, daca mobilieru acela si produsele de pe bon is de la K10, atunci eu is ursu pacalit de vulpe, si nu un realist get beget.
    Pai ala e meniu de impinge tava, pentru tractoristi, in nici un caz produse de top. Dar dilema ar fi alta, cum naiba musteriu s-o infruptat cu jumate portia de “cuisine”, si no vazut ditamai barzaunele? Sau si-o incercat norocu, cu metoda “accidentu” doar doar so face un free meal.

  3. realist Răspunde

    @ursu pacalit de vulpe, daca citeai bonul vedeai ca scrie printre preparatele comandate burger k10 😉

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Mda. Recunosc ca scrie. Desi, imi e greu sa inteleg cum de au acceptat cei de acolo sa se coboare la nivelul unui meniu de impinge tava/raion cu servire asistata de supermarket.

  4. Iulian Răspunde

    Prea mult caz pentru un lucru ce se-ntampla la fiecare in casa de-a lungul anilor …..cine zice contrariul minte!!!!…..la toti s-antamplat ca mai intra o musca/musculita/tantar/….etc…..aruncati cumva toata supa sau scoateti intrusul si bagati mai departe????
    Se-ntampla!!!!!
    Procedura corecta il rugati pe chelner sa aduca alta portie …..preferabil inainte sa infulecati jumate😁

    • ... Răspunde

      Io zic să sesizăm Protecția Consumatorilor pentru că proteina în exces (a se citi fluture) nu este menționată în meniu!😜

  5. Daniel Răspunde

    De parcă acasă nu s-ar întâmpla la fel niciodată! Chelnerul din punctul meu de vedere a procedat corect când s-a oferit să aducă o alta porție. Mi s-a întâmplat și mie și am acceptat. Au fost cazuri când nu au acceptat banii la sfârșit, au fost cazuri când am platit doar o singura porție de mâncare.
    Asta este.

  6. Marshall Răspunde

    Te-ai dus la un restaurant de , ai vrut un fel de fine dining, accepta situatia.
    Poate era la meniu : Ciolan de porc cu varza acra ALA fluture prajit cu cartofi aurii, specialitatea casei. Mai stii.
    Iar dupa ce iti aduce farfuria, faci mofturi si figuri. Ocoleste molia, simplu de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.