Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

FOTO. Vânătoare de vitezomani în județul Satu Mare. 150 de permise reținute în două zile!

Poliţiştii rutieri sătmăreni au continuat acțiunile pentru a-i determina pe participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie in vederea prevenirii accidentelor rutiere.

Astfel, in perioada 10-11 Septembrie, au aplicat 520 de sancțiuni contraventionale pentru neregulile depistate în trafic pe raza județului. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 150 de permise de conducere. 110 dintre acestea au fost reținute pentru 90 de zile, conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză, fiind înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze care depășeau cu peste 50 km/h limita legală admisă.

Totodată, alți 16 conducători auto, nu au acordat prioritate de trecere pietonului angajat în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, in cazul acestora polițiștii au dispus suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Sursa: IPJ Satu Mare

11 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    Deseara, dupa orele 22.00 puteti veni pe B-dul Transilvania…sunt cativa care aproape seara de seara isi tureaza motoarele la maximum( Bmw-uri, motociclete si atv-uri)

  2. Angel Răspunde

    In sfarsit un lucru pozitiv! Puteți implementa zilnic
    aceste controale!

    • Satmarean Răspunde

      Se pot constata și ridica zeci de permise, circulă ca nebunii, seara se întâlnesc la șomaj, în fața fostului IPL o grămadă de drogați, pe strada Lazarului, rog Poliția Locală precum și Poliția Municipiului să facă niște controale, filtre și să efectueze patrulări în zonă !!!.

  3. s Răspunde

    E de apreciat efortul militistilor de-a impune legea !Dar priviti la cei ce incearcă s-o facă!Neamuri proaste,analfabeti,lipsiti de cultură,scăpati de la reeducare,cu grave antecendente comportamentale…

  4. Satmarean Răspunde

    Da-ți pe ei futăi …. se circulă cu viteză inclusiv pe str. Lazarului, Egalității, ca nebunii, zilnic !!!.

  5. Jan Răspunde

    Să legitimeze persoanele care se adună seară de seară în față la șomaj !

  6. Ionica Răspunde

    Foarte bine …… sa umble cu bicicleta cocalarii :))

  7. altu fără bmw Răspunde

    Mare lucru?!?! La cum se circulă în oraș în jumătate de oră pot fi reținute atâtea permise dacă nu mai multe! Ar trebui repuse limitatoarele (pragurile) de vitează măcar în zona școlilor.

  8. Gheorghe Răspunde

    Veniti cu tot felul de solutii de parca pe cineva intereseaza ce spunem noi pe aici!!Ei citesc si-i pufneste rasul de opiniile noastre.Va dati seama ca daca s-ar pune in practica cateva din solutii(unele bune si altele pe langa subiect)ce ar mai face ei?Cu ce si-ar mai umplea timpul ,cu ce s-ar mai ocupa daca toti am circula regulamentar si am respecta legile???!!!Se circula ca la balamuc.De maine sa vedeti ce aglomeratie,iar injuraturi,iar nervi intinsi la maxim,iar lipsa organului de la locul in care ar trebui sa descongestioneze traficul.Important acum este ca incepe scoala!!Succes pentru toti copiii satmarenilor(si nu numai),pentru profesori si educatori.Vorba aceea,,Dragi tovarasi si pretini,Greu ne-a fost pana acum,Dar nici de acum nu ne va fi mai usor!!!”Sa auzim de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.