Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO/VIDEO. Cum s-a produs accidentul din Odoreu. Șoferul beat, căruțașul nu a oprit la ”Stop”

Polițiștii sătmăreni au dat publicității primele concluzii în cazul accidentului produs aseară pe raza comunei Odoreu, între un autoturism și o căruță. Potrivit IPJ Satu Mare, evenimentul rutier s-a produs după ce căruțașul nu a respectat indicatorul ”oprire.”

Ce spune Poliția:

La data de 2 septembrie, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul  Biroului Rutier Satu Mare au soluționat un eveniment rutier produs pe raza localității Odoreu, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

Din verificările la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 31 ani, din municipiul Baia Mare conducând un autoturism pe DN 19F, la intersecția cu strada Tineretului a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus de un bărbat de 58 de ani, din localitatea Odoreu, care nu a respectat semnificația indicatorului rutier “oprire”, la intrarea pe DN19F.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a barbatului din Odoreu, iar calul a murit.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor doi conducători de vehicule le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. erogirg Răspunde

    Calul era de vina! avea defectiuni la potcoava dreapta fata.si avea emisii de co2 prea mari.mos Nechifor,cocalarul,asezat pe capra autovehiculului cu tractiune balegoasa,care a consumat apa menerala de oas,deci,H2O+co2 si cu CO2 de la individul cabalin= HCOOH.
    agent constatator politai comunitarolocal HABARNAMACHE CURLINGEANU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.