Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

FOTO/VIDEO. Polițistul băut care a intrat cu BMW-ul într-un stâlp, lăsat fără permis

Polițistul în vârstă de 30 de ani care a intrat cu BMW-ul într-un stâlp în localitatea Ardud a rămas fără permis. Bărbatul, care se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului, a plecat de la fața locului cu o altă mașină.

Ce spune Poliția:

La data de 2 septembrie, în jurul orei 19.23, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat cu privire la un eveniment rutier produs pe raza localității Ardud, soldat cu pagube materiale.

În fapt, un bărbat de 30 ani, conducând un autoturism pe strada Ardudul Mic, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice, situat pe partea dreaptă a direcției de deplasare.

În urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație alcoolică de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

Sursa: IPJ Satu Mare

5 comentarii

  1. Pacpac Răspunde

    Ciudat comunicat! Dar despre polițistul Melnic Sebastian din Ardud, cel care a încercat să musamalizeze porcăria asta, de ce nu spune IJP nimic? Pentru că este fiul candidatului PSD la Primăria Ardud, Melnic Ștefan? Vai de capul nostru dacă așa oameni ajung polițiști ori candidați de primar! Pericol!

    • Mare Răspunde

      Eu vad ca nici cei care ar trebui nu se autosesizeaza!Alo?Alo?Ababei,Mihnea,Slatian,Roman I,Bretan,toti v-ati pensionat deja?Sa speram ca cei din Bucuresti sunt deja informati!

  2. Ardudanul Răspunde

    Stați, că poate nu știți cine e tatăl lui Sebi! Candidatul PSD din Ardud, tatăl polițistului infractor, ar trebui să povestească despre afacerile lui murdare! Oare tot polițistul Sebastian Melnic le- a acoperit? Vrem un primar adevărat pentru Ardud, și nu un (Po) Melnic! Nu vrem să domine Ciuma Roșie și în Ardud!

  3. Xman Răspunde

    cat timp seful ipj sm a fost numit de psd Melnic merge înainte în carieră pentru că e pilos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.