Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO/VIDEO. Femeie accidentată grav pe Botizului. Vinovatul, un șofer de 68 de ani

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului grav produs în această dimineață, marți,29 septembrie, pe drumul Botizului din municipiul Satu Mare. În urma evenimentului, o femeie a fost rănită.

Ce spune Poliția:

Pe strada Botizului, un bărbat, de 68 de ani, din Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat grav o femeie, de 52 de ani, din Someșeni care era angajată în calitate de pieton în traversarea drumului public pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

6 comentarii

  1. CORI Răspunde

    TREBUIE PRAGURI ! la toate trecerile de pietoni de pe Botizului !

    • Service Răspunde

      Nu sunt de ajuns gropile si denivelarile, pragurile care nu sunt conforme distrug telescoapele, apoi mai vedeti ITP….. Un prag de 30 trebuie trecut usor la 30, dar multe erau de 10km/h…si la trecerea camioanelor se crapa casele din zona.

  2. joliku Răspunde

    trebuie facute din beton, mai late, ca si in Cluj

  3. apollo Răspunde

    Dar la niste pasaje subterane nu s-a gandit nimeni? Stiu ve-ti spune costa mult,dar poate s-ar putea face pe mult trambitatele fonduri europene! Nu e normal ca un drum principal care leaga atatea localitati sa fie obstructionat de tot felul de denivelari…

    • altu fără bmw Răspunde

      Dar nu e normal ca traficul de tranzit să traverseze ziua și noaptea orașul. Dacă UE dă bani pentru centuri și variante de ocolire nu mai dă și pentru astfel de lucrări ce zici tu. Pe lângă faptul că nu suntem în stare să facem ca lumea (la gară a fost “aproape” făcut una) plus ar fi plin de boschetari și de alte specimene dubioase. Deci nu.
      Șoferii să respecte codul rutier și să mai revadă partea cu conduita preventivă. Toți se grăbesc dar zău dacă îmi dau seama unde ?! La nivelul ăsta de alergare ce se practică la noi totul ar trebui să fie zeiss, mai ca în vest. Acolo în vest culmea nu vezi astfel de ralliuri cotidiene.

      • unu cu beîmve Răspunde

        Nu suntem in ani 90, exista camere de supraveghere. Ai montat una si ii pisti o amenda.

        P.S. Daca vine vorba de Zeiss, Botizului are vreo 20 de ani fara nici o interventie. Asfaltul de la Dădăman ii terci. Troncane harburile dar macar nu ii o gaura in care se tot baga bani.

        P.S.S Sunt curios cat de bine au executat italienii fundatia pe pamant stabilizat. Parca vad ca vor exista mici probleme. Ca de, au lucrat cu o gramada de subcontractanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.