Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

PNL Satu Mare, la momentul bilanțului. Se cere demisia președintelui Adrian Albu

Consilierul local PNL, Romeo Pop, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care cere demisia actualului președinte al PNL Satu Mare.

El spune că scorul obținut de acesta la alegerile locale dovedește modul punitiv al reacției cetățenilor, acesta fiind rezultatul abdicării de la valorile liberale autentice, a cârmuirii partidului intr-un mod discreționar , haotic si neprofesionist!

Redăm integral mesajul consilierului Romeo Pop:

In calitate de vechi membru si consilier local ( încă) al PNL , ma vad obligat de împrejurări să ii cer demisia de onoare președintelui organizației județene a partidului, Adrian Albu! Scorul obținut de domnia sa la aceste alegeri locale , după patru mandate de consilier si doua de viceprimar ( in funcție in ultimii patru ani) nu face decât să dovedească modul punitiv al reacției cetățenilor, acesta fiind rezultatul abdicării de la valorile liberale autentice, a cârmuirii partidului intr-un mod discreționar, haotic si neprofesionist!

In condițiile în care PNL a obținut la nivel național un scor istoric de aproape 35 de procente , nu poti sa mai aduci nici un fel de argument plauzibil cu ale tale 10 procente care ti-au adus un ” onorabil” loc 4, după USRPLUS si PSD si care oricum te-au aruncat în derizoriu! Ca sa evit orice speculații, am sa recunosc din start ca activitatea mea din ultimii ani la partid a lăsat de dorit tocmai din motivele expuse mai sus, dar am continuat să mă achit cu cinste si responsabilitate față de cetățeni, în funcția de consilier!

Citește și:

15 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Nu este normal să se ceară așa ceva!
    Normal ar fi ca el să și-o dea de bună voie!

    • Mircea Răspunde

      Se pare că Pop Romeo se plictiseşte rău de tot .Este greu să fii şi parazit , dar ce este mai greu este să fii un om fără caracter .

  2. Dan Răspunde

    Hai sa fim seriosi.
    Pana si Albu era constient ca va face un scor foarte prost in aceste alegeri, de aceea si incercarea lui de eschivare. Doar ca tabara cealalta din PNL l-a obligat, prin intermediul conducerii centrale sa-si asume aceasta candidatura, exact in scopul de a-si frange gatul ca acum sa-i ceara demisia. Asa ca, papagalule Romeo Pop, ciripeste cat mai tare, poate te baga si pe tine cineva-n seama.

  3. Gicu Hugi Răspunde

    Albule, un singur cuvant: valea!

  4. Smile Răspunde

    Cineva să îi spună individului ăsta, mutalău de asemenea, ce a făcut în consiliul local timp de patru ani, în afară de frecat menta, dacă Albu o să plece, şi tu să dispari din consiliul local, şi tu eşti unul din vinovaţii care a făcut ca PNL Satu Mare să adune voturile pe care le-a obţinut.

  5. Kereskényi Gábor Răspunde

    Ádrián Fehér sklávul meu eszte stimáci cetaceni

    Numáj ku Fehér lá vicseprimarie vom facse orásul frumoásza

    • ... Răspunde

      Nem ști binye! Fehér Adorján sze khéámö nu kum szpuj tu Ádrián! No.

    • H&R Răspunde

      csetoceny – cetaceni

    • Hopa Răspunde

      Ei…de cand “iti vânează Adisor”scaunul acela călduț de președinte PNL..Problema e ca și lui îi va lua altul mai viclean “scaunelul”…Toti știau de ceva vreme,numai tu nu stiai?Cozma te crezi mare…pacat ca o sa cazi in” propria ta groapa”.

  6. Beny Kira Răspunde

    Albu si Coza sa-si dea demisia!

  7. Alex Răspunde

    Asta ii din tabara lui cozma…..incepe mu..ia pentru albu……eu ti_am zis ca o sa te faci de groaza si o sa mazileasca cozma,o meriti pe deplin!

  8. Alexandra Răspunde

    Cine Roneo Pop , un nimeni un ratat profesional , un complexat , o persoană care numai de nimicuri se ocupă .Vânzător de becuri şi intrerupatoare .

    • Alecsandrina Răspunde

      Ca despre Albu putem afirma fără rezerve ca este o somitate in profesia sa , aceea de medic…
      Îl pune in umbra doar un alt personaj din politica românească : deputatul Mitraliera , si acela absolvent de medicina …
      Penibili .
      De valabili ce au fost și-au pus diplomele la naftalina …
      Hai sa o lăsam pe asta cu ratangii profesionali ca nh este in favoarea lui Albu ,🧐

  9. Sătmărean Răspunde

    După aceste alegeri, PNL Satu Mare trebuie să-și schimbe optica, să arate ca un partid național, nu aghiotant al UDMR. Asta înseamnă, printre altele, schimbări de strategie, unitate de acțiune și Meritocrație! Deși nu mai fac politică, fiind om de drepta, am simpatizat cu PNL, dar sunt deranjat de ceea ce întâmplă în interiorul partidului. Interesele meschine și orgoliile, dacă nu vor fi stăvilite, vor distruge acest partid! Este foarte clar, cei care pierd trebuie să fac un pas în spate! Adrian Albu a obținut un scor slab pentru primărie, dar la nivel de județ, PNL, sub conducerea lui Albu, a obținut cele mai multe primării. Adrian Cozma nu a câștigat președinția Consiliului Județean, dar a obținut un scor foarte bun. În concluzie, depinde la ce reper te raportezi, când faci asemenea analize!

  10. Ardeleanul Răspunde

    Albu marele alb demisia de urgenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.