Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

FOTO/VIDEO. Proiectele viitorului primar Cosmin Rațiu pentru tineretul sătmărean

Candidatul ALDE pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Cosmin Rațiu colaborează mereu cu tinerii în activitatea sa profesională și politică, ceea ce se poate constata cu ușurință și pe componența echipei sale din această campanie electorală.

Pentru ei, viitorul primar al Sătmarului a creionat câteva proiecte pe care le va implementa cu prioritate în mandatul următor:

1. Parcul tineretului: O zona de intrunire a tuturor tinerilor, cu alternative de divertisment si petrecere a timpului liber (paintball, parc de distractii, tiroliene etc);

2. Concursuri regulate de acordare de granturi pentru initiativele tinerilor, cu recurenta odata la 3 luni. Programul “Tineri cu initiativa”, cu buget de 4.000 Euro, cate 1.000 pentru fiecare categorie, după cum urmează:

– divertisment

– sport

– cultura

– afaceri

3. Parc de WorkOut pentru tineri și nu numai;

4. Un program amplu de sport: in fiecare luna va fi desemnat un sport pe care sa il faca impreuna comunitatea, in colaborare cu CSM, sub coordonarea unor sportivi profesioniști;

5. Sesiuni de consultata cu tinerii pentru orientarea in cariera;

6. Atragerea de investitori și fonduri europene care sa ne aduca tinerii acasa la Satu Mare dupa ce isi termina studiile;

7. Infiintarea unei echipe de tineri, in subordinea primariei (care sa functioneze precum un ONG), care sa aiba o structura stabila, cu reprezentare din partea tuturor categoriilor de varsta intre 14-30 de ani. Departamente precum Sport, Divertisment, Cultura, Educatie, Caritate, Arta, Ecologizare trebuie conduse de tineri, care sunt pioni importanti ai comunitatii. Proiectele acestora vor fi sustinute din bugetul primariei, iar ei nu vor lucra in regim de voluntariat.

8. Un loc destinat pasionatilor de masini cu 2 compartimente: expo & test, o alternativa organizata si sustinuta de municipalitate pentru tinerii care se aduna in parcarea din sensul giratoriu sau in parcul industrial. Intalniri regulate ale comunitatilor de fani Audi, BMW, Mercedes etc.

SURSA: ALDE Satu Mare

7 comentarii

  1. Tineriada Răspunde

    Ratiu ii sclavul lui Kereskenyi… s-a vazut la dezbaterea ITV

    • Adi Răspunde

      A fost cel mai bine pregetit dintre toți candidați .A vorbit foarte elegant , pe subiecte nu ca şi Panait care este un papagal .

      • Tineriada Răspunde

        :)))) atat de pregatit incat a fost 8 ani consilier si n-a facut absolut nimic… e doar sclavul lui Gabor

    • Mirela Răspunde

      Este naşpa că Panait ne-a dezamagit , nu pot sa-l mai văd .

      • Atitudine Răspunde

        Felicitări Cosmin Rațiu!!! Ai fost cel mai tare la acea emisiune !!! Săracul Panait ….cine l-a prostit să îi dea speranța?

        • Sarah Nemeth Răspunde

          Panait ai fost prafffff……esti total în altă sferă decat cea reală…..Bravo Rațiu te-ai ridicat f mult și în plan ad.inistrativ

  2. apropo Răspunde

    viitorul primar al cui…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.