Ultima actualizare: azi, 11:38
Locale

FOTO. Incendiu la o anexă din județul Satu Mare. Trei tone de fân s-au făcut scrum

În data de 01.09.2020, la ora 09:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la o anexă gospodărească din localitatea Lipău.

La fața locului s-au deplasat 10 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 6 pompieri voluntari din cadrul SVSU Culciu și SVSU Valea Vinului.

Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flcără la nivelul anexei. După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului un scurtcircuit electric la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, însă au ars 3 tone de fân, 12 mc de lemne, anexa gospodărească și s-au degradat mai multe unelte și 300 mp de acoperiș.

Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Șeful Poliției Locale Satu Mare, invitatul emisiunii PortalSM LIVE, la ora 19,30

Vasile Chișluca, șeful Poliției Locale este invitatul emisiunii PortalSM, realizată de jurnalistul Gil Pietrar. Vor fi discutate subiecte precum: patrulele...

Închide