Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Șeful Poliției Locale Satu Mare, invitatul emisiunii PortalSM LIVE, la ora 19,30

Vasile Chișluca, șeful Poliției Locale este invitatul emisiunii PortalSM, realizată de jurnalistul Gil Pietrar. Vor fi discutate subiecte precum: patrulele din oraș, oamenii străzii, ca urmare a crimei ce a avut loc recent în centrul municipiului Satu Mare.

Cum funcționează emisiunea

În cadrul emisiunii PortalSM LIVE veți avea posibilitatea, de fiecare dată, să îi adresați invitatului întrebări în direct.

În prima parte a emisiunii, invitatului îi vor fi adresate întrebările pregătite de echipa PortalSM, iar în a doua parte, dumneavoastră veți avea ocazia să îi adresați invitatului întrebări în direct, la secțiunea de comentarii. Întrebările vor fi preluate de echipa PortalSM, care le va transmite către realizator, iar ulterior acesta îi va adresa invitatului întrebările dumneavoastră.

Unde va fi difuzată emisiunea

Emisiunea PortalSM LIVE va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook PortalSM și pe site-ul www.portalsm.ro.

Scopul emisiunii

Scopul emisiunii este de a aduce în faţa comunităţii PortalSM – care are doar pe Facebook peste 100.000 de urmăritori -, și nu numai, oameni experți în domeniile pe care le conduc, oameni politici, dar și oameni a căror poveste merită făcută publică și de la care, cu siguranță, veți avea câte ceva de învățat.

Va fi dezbătută situația actuală a județului de către experți din diferite domenii, iar pe de altă parte veți descoperi sătmăreni de poveste.

Moderatorul emisiunii este jurnalistul Gil Pietrar, cu o experienţă de peste 15 ani atât în presa locală, cât şi naţională.

Transmisiunea va fi asigurată de FotoKing Studio.

__________________

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook PortalSM (CLICK AICI), dacă nu ați făcut-o deja.

12 comentarii

  1. un cunoscător Răspunde

    Numai întrebați-l pe Dumnealui dacă nu consideră că ar fi cazul să demisioneze. Nu neapărat pentru cazul de omor de la colțul cu Casa Albă ci așa la modul general pentru ce s-a făcut pe linie de poliție locală. Adică ce s-a promis și ce s-a realizat. Să nu vină cu gogoși că în dreapta și în stânga cu covidul. În mandatul Dumnealui 3 ani jumate nu a fost urmă de covid!

  2. mae Răspunde

    te rog sa demisionez repede pentru ca tu esti sluaga lui kereskeny nu a comunitatii……te rugam sati dai demisia………in loc sa trimiti patrulele prin centru noaptea tu le trimiti sa stea la stadion pe str Fabrici da daca prinde un tir sa il amendeze ….,,,,,,,,,,stau acolo toata noaptea in masina sa pazeasca strada sa nu vina tirul cu grutate si sa o strice drumul ptr ca nu are autorizatie ……sinteti penibilii eu as schimba tot aparatul tot ce inseamna conducere …sinteti raul acestui oras frumos

    • corector Răspunde

      De acord cu tine, dar ce ai cu limba română?
      Nu ți-e rușine să scrii în halul ăsta?

      • Mae Răspunde

        Scriu prost !!!! Gîndesc bine !

        • Nha Răspunde

          Tu ii fi gandit bine , dar un parvenit ca dansu’ nici nu viseaza la demisie . Chiar daca l-ar mana gandu’ , nu l-ar lasa nevasta ! Is pusi amandoi pe capatuiala de cand stiu .

    • John Doe Răspunde

      Dacă stă seara pe Fabricii sa oprească tiruri este complet ilegal, deoarece locala nu are aceleași drepturi ca și poliția rutieră. Locala poate solicita ajutorul poliției de rutieră dar in nici un caz nu are voie sa te oprească in trafic. Dragii noștrii polițiști stau in timpul zilei la barul Ping Pong unde mai consumă câte un 50-100, o bere după care se urcă la volan și își văd de treabă. Problema este următoarea: Degeaba desfințezi locala, fiindcă pe urmă ajunge șef la rutieră sau altă instituție. Acești paraziți vor fi relocați tot in aparatul bugetar pe salarii identice.

  3. Coica Răspunde

    Sa ne spună primul Lucru cit are salar , și cit are pensie .

    Și dacă i a trecut prin gind sa demisioneze

    • comentator Răspunde

      Pensia este de ofițer de rang superior cu funcție de conducere, adică în jurul sumei de 7500 lei lunar, iar salariul este public pe situl oficial al primăriei municipiului Satu Mare, și este de 14000 lei brut pe lună!
      Asta înseamnă că nesimțitul ăsta ia în total peste 15000 de lei în mână, dar este foarte slab pregătit!

      • ... Răspunde

        După mine cam ia banii degeaba. Alții promovați de actualul primar au mai încercta cât au putut să și facă ceva, dar el …….. Cine nu mă crede să caute ce s-a promis la investirea lui.

  4. Altul Răspunde

    Cerem public sa-si prezinte demisia ! Nu are ce cauta in acesta functie !

  5. Capitan Răspunde

    BĂI FRAȚILOR ASTA MĂCAR A AVUT SÂNGE ÎN INSTALAȚIE ȘI SĂ VINĂ ÎN FAȚA PRESEI.

    SPRE DEOSEBIRE DE DL SORIN STAN, ȘEFUL IPJ UNS DE PSD!

    • General Răspunde

      INCURCI CURAJUL CU TUPEU! TUPEU CA SA BAGE O SUMA NESIMTITA IN BUZUNAR DIN BANI PUBLICI PENTRU NIMIC!!! SI MAI ARE TUPEU SA IASA IN FATA !!! SI CARE PRESA? PRESA LIBERA IN ROMANIA ESTE INEXISTENTA!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.