Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Începe asfaltarea Autostrăzii Codrului! Anunțul făcut de Pataki Csaba

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat, în cadrul emisiunii PortalSM – Alegeri Locale 2020, că în câteva zile va începe asfaltarea Autostrăzii Codrului. Se va turna asfalt pe drumul spre Amați, Rușeni și până la Homoroade, a spus Pataki.

,,Terenul este pregătit pentru asfaltare. Așteptăm o dispoziție de șantier care este un document tehnic fără de care nu putem da acceptul, iar executantul e în stare să se mobilizeze în 24 de ore după aprobarea dispoziției de șantier”, a declarat Pataki Csaba la emisiunea PortalSM – Alegeri Locale 2020, precizând că asfaltarea va începe în câteva zile. ,,Începe asfaltarea drumului, mai puțin pe partea unde sunt podețe și poduri, deoarece acolo trebuie consolidate, acolo este o altă tehnologie, iar pe partea de coborâre se lucrează pentru a întări fundația, acolo lucrările grele au început astăzi”, a mai precizat Pataki.

Termenul de finalizare a lucrărilor este de 12 luni, spune președintele Consiliului Județean.

,,Termenul final e de la reluarea lucrărilor, am dat ordinul de reluare a lucrărilor acum două săptămâni, 12 luni. Dar asta nu înseamnă că șantierul va fi la fel de părăsit cum a fost părăsit un an și jumătate. Asta e durerea noastră și a tuturor cetățenilor, că șantierul nu a fost întreținut. Un șantier nu înseamnă că lași gropile sau să lași cetățenii în praf cu gropi și așa mai departe. Noi am făcut unsprezece notificări, adică lunar câte una, împreună cu toate organele abilitate ale statului, cu Garda de Mediu, cu Poliția către executant să-și respecte obligațiile legale, adică să întrețină drumul”, a mai declarat Pataki Csaba.

6 comentarii

  1. Decebal Răspunde

    Oameni buni … Și răi

    Hai sa facem un exercitiu de gândire..

    Dacă fiecare dintre noi am.avea un buget și fonduri UE sa construim o casa ( sa.modernizam orașul..județul) .. In termen de 4 ani ( 1 mandat) ..

    Si dupa 4 ani trezesti ca ai facut doar trotuarele ( asfaltari sau peticeli ici si colo .) .
    Si banii s au dus pe chefuri …mici …gratare.. bere … Și concedii .. ( salarii merite, zilele orașului, “cursuri ” la.mare )
    Dar casă tot rămâne neterminata..
    În condițiile astea nu credeti ca ar trebui schimbat ceva ?
    Gândiți va ce ati facut voi cu banii castigati in ultimii 4 ani …
    Cei care au chefuit.. si.au cumpărat ultimele aifoane.. etc . adică au consumat … Nu vor simti nimic.
    Vor fi mulțumiți cu ce pica de la masa bogaților.

    Cei care au creeat, au investit, si au îmbunătățit viața… aia vor stii ca SE POATE !!! și vor cere alt model de politician .
    .

  2. Opinie Răspunde

    Di Pataki e un om serios .

    • Decebal Răspunde

      Sunt convins ca e serios.
      Tocmai de aia nu ar trebui să candideze.

      • varu Răspunde

        @Decebal
        O analiza perfecta a situației ,și aș completa cu mențiunea,ca doar cu notificari , fie ele cat de multe nu se rezolva situații precum șoseaua codrului ,iar in privința candidării …….prea mari ..așteptări…..!

  3. Xman Răspunde

    la câtă corupție e în județul Satu Mare, nu mă mir să iasă iar UDMR la CJ

  4. ... Răspunde

    Noi am avut un președinte de consiliu cum scrie la carte, Csehi Arpi, dar nu era bun pentru ceilalți păpușari. Suportăm consecințele. Dintre cei propuși ori autopropuși nici unul nu corespunde cum ar trebui pe deplin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.