Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Serialul „Și Coica ce a făcut?”. Imagini înainte și după cu proiecte finalizate

Dorel Coica, candidatul PSD la Primăria Satu Mare, a ales un mod inedit de a intra în cursa pentru Primărie. El a creat un serial pe care l-a denumit „Și Coica ce a făcut?”, în care prezintă proiectele pe care le-a realizat în mandatul său.

În videoclipul următor puteți viziona un episod din serialul „Și Coica ce a făcut?”:

Citește și:

8 comentarii

  1. Smile Răspunde

    Jumătate din proiectele prezentate în acel ,,videoclip” sunt începute de fostul primar Iuliu Ilyés, şi mă refer la proiectele pe fonduri europene, cum ar fi reabilitare Teatrul de Nord, Casa meştesugarilor, modernizarea străzilor de pământ din partea de nord a oraşului, el nu a fost în stare să acceseze un leu din fonduri europene, a venit cu mărunţişuri, cum îi piaţa din carapaţii I sau II, care stă goală.

    • Codruta Răspunde

      Vai de capul tău de oltean mincinos , tu nu ai nici un merit, sunt proiectele vechiului primar .Esti deja penibil la a 5 ea candidatură .

  2. Unu' Răspunde

    Marea lui realizare: parcările pentru cabinetele proprii de pe Lucian Blaga, de unde a furat pista de biciclete!!
    În rest, apă de ploaie!

    • doi Răspunde

      Bun , el a furat pista , dar timp de 4 ani ..cei noi de la primarie , de ce nu au refacut-o ? ( asta daca a fost facuta parcarea ilegal ) dar probabil consiliul local . majoritar udmr , au votat sa se faca parcarea..si este legal

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Se pare ca la noi in municipiu e nasol daca un primar continua ce a inceput precedesorul . De aici se vede modul gresit si egoist de gandire, Eu cred ca e ceva normal si bine daca fostul primar Coica a continuat ce a inceput Ilyes si actualul a continuat ce a inceput Coica ,si ar fi normal ca cel care ar veni sa le continue pe cele incepute deja de actualul ,daca nu mai bine ramane cel care este acum ca sigur isi va continua proiectele lui. Decat sa vina altul cu o viziune total diferita si fel de fel de master planuri iar vom pierde patru ani pt municipiu si pt noi si copii nostri.

  4. Nimród Răspunde

    Si va continua!
    Dar fara tine

  5. cârcotaş Răspunde

    Îmi aduc aminte cum, în vremea lui Coica, Primăria a dat un anunţ în ziar denunţând 4 consilieri UDMR care, dacă nu greşesc, votaseră împotriva McDonald-ului de la Burdea. Deci o răfuială de partid a implicat primăria cu banii aferenţi. Aşa a înţeles Dorel Costel că se face.

    • Cacau Răspunde

      Ai dreptate cu o mica diferenta: nu era vorba de McDonalds ci de Mc Coi :)))))) Marele investitor francez cu cacatul ala de bodega langa Somesul. Oltean mincinos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.