Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Kereskényi și Pataki, scrisoare către sătmăreni: ,,Viitorul orașului nostru depinde de dumneavoastră”

Candidații UDMR la Primăria, respectiv Consiliul Județean Satu Mare, Kereskényi Gábor și Pataki Csaba au transmis o scrisoare deschisă către locuitorii municipiului și județului Satu Mare: ,,Viitorul orașului nostru depinde de dumneavoastră. Vă rugăm să votați și să ne susțineți!”, se arată în scrisoare transmisă de cei doi candidați.

Redăm mai jos, integral, textul scrisorii transmise de candidații UDMR:

,,Satu Mare trăiește cea mai intensă perioadă de dezvoltare, multe probleme s-au rezolvat printr-o bună administrare a municipiului. Dezvoltarea nu presupune doar un bun management, este și meritul dumneavoastră, al tuturor cetățenilor.

Cei care au avut încredere în mine în 2016 nu credeau că primăria va rezolva în patru ani ­toate problemele oraşului. Se aşteptau, însă, ca primăria să lucreze pentru oameni. Se aşteptau ca banii publici să fie bine gospodăriţi, nu risipiţi.

Am pus orașul în mișcare: investițiile publice și private au adus un suflu nou, Satu Mare ­capătă o nouă înfăţişare de la o zi la alta. Infrastructura rutieră, atragerea fondurilor ­europene, lansarea unor proiecte de anvergură, zonele verzi au fost prioritățile ultimilor patru 4 ani.

Am dezvoltat fiecare domeniu în oraș: nu există capitol care să nu se fi dezvoltat. Am reabilitat 149 de străzi, trotuare, parcuri și spații publice, am construit peste 3500 de parcări noi.

Am început proiectele mari care au stagnat de ani de zile: al treilea pod si centura este în construcție. Am obținut finanțare pentru 22 de proiecte din fonduri europene, în valoare de 215 milioane de lei. Se lucrează în ritm susținut la construcția celui de al treilea pod peste Someș și la centura de ocolire a municipiului.

N-am făcut toate lucrurile singur, ci împreună cu colegii, cu partenerii oraşului şi cu sătmărenii. Le mulţumesc tuturor pentru sprijin. Progresul oraşului necesită timp şi continuitate. Colaborarea cu Consiliul Județean a fost una bună și trebuie să continuăm împreună.

Avem pentru orașul nostru o viziune de dezvoltare care se bazează pe atragerea de investitori noi şi susţinerea firmelor locale, o infrastructură de bună calitate, îmbunătăţirea continuă a serviciilor publice, reabilitarea clădirilor de patrimoniu, extinderea zonelor verzi şi atragerea fondurilor europene. Se va menține un ritm susținut de dezvoltare.

Dezvoltăm un oraș în care te simți bine, în care merită să te întorci acasă. Construim un oraș sigur, prietenos și colorat. În mandatul care se încheie am urmărit să respect principiul ca fiecare sătmărean, indiferent de etnia sau confesiunea sa, să se simtă bine în orașul nostru. Aceasta va fi prioritatea noastră și în viitor.

Pe 27 septembrie, viitorul orașului nostru depinde de Dumneavoastră. Vă rugăm să votați și să ne susțineți!”

SURSA: UDMR Satu Mare

15 comentarii

  1. Gicu Hugi Răspunde

    centura n-are nicio treaba cu primaria!

  2. Curiosul Răspunde

    De ce primarul are dreptul să folosească adresa mea și numele meu în campania sa?
    Ce ce celelalte partide nu au acest drept sau această listă?
    Este legal ce a făcut UDMR?

    • alt s-nu boul ce a furat Răspunde

      Am consultat un specialist!Primarul ungur a folosit datele personale ale mele incălcând legea!Domn’ fost primar te-ai ales cu dosar penal !Ne vedem in Instantă …

  3. Valahu Răspunde

    Eu nu dau doibani pe minciunile voastre sovinilor!

  4. Antibozgori Răspunde

    Ce beteșigu ati facut ma bolovanilor? Ati “facut multe proiecte ” care erau deja aprobate si incepute deja practic nu ati facut nimic, ba da ati fost niste alcoolisti.

  5. Nha Răspunde

    ….pe primar si menajer . Ce scrisoare deschisa boratilor ca era in plic , cu adresa si numele meu pe ea si sigla udmr, unde-i protectia datelor ? Va astept in instanta putorilor si inca o data …

  6. Satmarean Răspunde

    Pregătiți-vă măine pentru inundații !!!. Hallo Kereskenyi !!!

    • altu fără bmw Răspunde

      👏👍Arenție, atenție! Mâine conform prognozei sunt de evitat pasajele de sub calea ferată. S-au programat jocuri colective în aer liber pentru “atragerea electoratului” încă indecis de către (încă) sitimenajeru’ și cu pompierii cu mașinile roșii. Distracție plăcută!😱

  7. Satmarean Răspunde

    Leitner bine ne-ai futut împreună cu Coica !!!. Mâine iar va fi inundate canalizările din oraș și pașajele !!!.

    • ... Răspunde

      Că fostul director Stegerean era mai bun, zici? Când habar nu au ce au în pământ? Asta indiferent cine e șef ori primar. Bine că la plată suntem buni.

  8. Boss Răspunde

    Hai Gabore

  9. Dragnea Răspunde

    Așa este.
    De aceea “vă rugăm”, duminică, să plecați.
    Pt viitorul nostru.

  10. Zoli Răspunde

    Domnule Kerskenyi Gabor va rog schimbati cat de urgent canalizarea pe strada C.A.
    Rosetti din municipiul Satu Mare.De fiecare dată cand ploua torential ne inunda curtile si casele !!!. Nu se mai poate asa!!!. Plus ca asfaltul e distrus din cauza tirurilor si al camioanelor !!!. Tot e valuri !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.