Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Coica: „Doresc să facem cel mai mare parc din nord-vestul României în locul fostei gropi de gunoi”

Dorel Coica, candidatul PSD la Primăria Satu Mare, își dorește să construiască cel mai mare parc din nord-vestul României în locul fostei gropi de gunoi din municipiul Satu Mare.

„Doresc să facem pe suprafața fostei gropi de gunoi, care este închisă, cel mai mare parc din nord-vestul României. Vreau să ne comparăm cu Herăstrăul. Putem să amenajăm următoarele puncte de atracție. Am văzut la grădina zoologică din Târgu-Mureș un întreg orășel de joacă pentru copii cu sute și sute de jocuri. Acel model putem să îl aducem și noi în Satu Mare, să-l implementăm aici. Am fost la Râșnov și am văzut ce a realizat primarul de acolo. Acel proiect îl putem aduce și noi, chiar am avut discuții pe tema asta, să-l aducem la noi.

Putem să facem un orășel al copiilor, unde copiii iarna să meargă, să își desfășoare activitatea. Putem să facem orice. Vreau să facem, în primul rând, o perdea de pomi în jurul acelei suprafețe, în felul acesta putem să atragem ciorile din oraș în copaci înalți, către acea zonă”, a spus Dorel Coica.

20 comentarii

  1. Coca Răspunde

    MINCINOS ORDINAR DIN VÂNJU MARE (OLTENIA) prieten intim cu Dragnea .

  2. Doruțu Răspunde

    Om fără minte la 70 de ani ,mars mă acasă că ai furat bugăt .

  3. s Răspunde

    Si gunoiul de acolo acumulat acolo zeci de ani unde se duce ? Sunt sute de mii de tone de gunoi periculos in descompunere care a infectat si toata panza freatica din imprejur, acolo vrei sa-ti trimit copii la joaca, mai nesimtitule? Cica-i doctor.

  4. Smile Răspunde

    Prostu îi prost, ce să faci, unii se nasc aşa şi rămân toată viaţa, în ultima zi de campanie aruncă o vrăjeală, şi crede că va mai câştiga voturi, ce curvă de om.

  5. H&R Răspunde

    Cu gazele din descompunere ce facem sefu? Mai bine taci din gura, ca nici rudele nu te vor vota.

    • s Răspunde

      In loc de idea de a ne otravii copiii olteanul putea sa ne invite la el acasa in oltenia. Puteau osenii satmareni sa invete cum se face palinca si cum se zidesc case trainice, svabii puteau sa invete cum se face curatenie, cume e sa lucrii si cum e sa nu furi , noa ungurii cu blestemata lor monarhie Austro- Ungara trebuiau sa invete sa faca gara si caile ferate, filarmonica, teatrul si scolile, liceele, tribunalul dupa model oltenesc, nu am mai amintit evreii, si ei puteau sa mai ia lectii de comert.

  6. Gerula Răspunde

    Sa mutam sediul PSD acolo…

  7. ecologist Răspunde

    Pe amplasamentul fostei gropi de gunoi se poate face ce permite programul de monitorizare post-închidere nu ce dorește acest p@p@g@l.

  8. Satmarean Răspunde

    Te bag mâine Doru în mijlocul pasajului din Soarelui !!!. Din cauza ta nu ai schimbat rețeaua de canalizare de pe C.A. Rosetti, oltean împuțit și mincinos ce ești !!!. Mai ai tupeul de a candida ???. Ordinar ce ești !!!. Ar trebui DNA -ul dă-ți verifice averile și modul de dobândire a cabinetelor !!!

  9. Muresan Răspunde

    Papagal mincinos ce ești. !!!

  10. Una Răspunde

    Numai pentru tine ai făcut cabinete, pentru orașul ăsta absolut nimic !!!. MINCINOS OLTEAN !!!

  11. Gogu Stiuk Răspunde

    Eu ma antrenez pentru mandatul 2024-2028…Deja am lista cu tot ce voi promite pentru acel mandat ! Disneyland la Satu Mare ! Amenajarea raului Somes pentru croaziere din Satu Mare pe Somes- Tisa-Dunare la Budapesta si Viena ! Divertiland Water Park SATU MARE ! Satu Mare Arena de 30.000 de locuri ! Uzinele Mercedes si BMW in Parc Sud Satu Mare(20.000 locuri de munca) ! Pista de Formula 1 in zona aeroportului ! Universitate de Stat in Satu Mare ! Asadar : Stay in the course,stay in the course, the future is yours !!!!Bla,bla,bla !!! 😎😁😂

    • c-block Răspunde

      Și heliport la fiecare cetățean plus 100 excursii gratuite până la Lună pentru primii 100 de votanți! Teste gratuite de covid pentru toți. Garantat rezultat negativ! Gard obligatoriu din cârnați. Obligatoriu de Pleșcoi exclus debreceni.😆😆😆😆😜
      Cine îl mai bagă în seamă pe ăsta????

      • @c-block Răspunde

        Te fac sef de campanie !!😎😁😂

        • c-block Răspunde

          Fără supărare dar când văd cum se dau peste cap să ne convingă să-i votăm și încearcă să ne convingă că și ei sunt oameni ……😱😱😥😤😪 Este mai mult decât penibil!
          Fraților politicieni! Patru ani ce ați făcut? Dacă ați fi făcut treaba voastră și ați fi făcut măcar ceva-ceva mărunt din ce ați promis acum ar fi infinit mai ușor să ne convingeți! Dacă ar fi după mine aș modifica legea electorală. Dacă nu se prezintă la vot 50% din alegători votul nu este validat. Ce mama naibii! Așa a ajuns majoritar în 2016 Dragnea PSD și abia dacă au fost vreo 38-40% din alegători la vot! Și dacă nu se realizează măcar un procent de 10% din promisiunile din campanie în primii doi ani de mandat atunci mandatul se anulează. Dar cine sunt eu? Și oricum ei fac legile. Cine împarte parte își face.😫😫🤮

          • 3.14

            Pot sa imi exprim votul prin faptul ca nu votez pe nimeni, considerand ca nu merita niciunul votul meu C-block. Dar sa se anuleze cum zici tu dar….cum va fi mai departe, raman aia vechi? Nu e bine nici asa. Schimbarea va veni doar atunci cand, nu stiu cum, vor fi radiate cumva partidele de penali psd, alde, udmr care nu reprezinta in nici un caz minoritatea, mereu s-au aliat cu comunistii de la psd, pro si pnl-psd. Cata vreme vor fi ei in frunte vor exista pensii speciale, o mare gramada de bugetari care nu vor face nimic, bani care niciodata nu vor fi recuperati de la penali. Caine pe caine nu va musca niciodata in politichia romaneasca!!!

  12. c-block Răspunde

    @3.14, totul începe de la o schimbare de mentalitate a alegătorului. Adică nu accepți că ești dus de nas cu bună știință. Majoritatea politicienilor mint în așa hal încât sunt conștienți că nu pot înfăptui ce au promis. De fapt nici nu vreau asta. Nu mă crezi? Caută promisiunile de acum 4,8,12 ani și ai să minunezi! Inventivitatea lor nu cunoaște limite. Dar trebuie să aibă un fel de sabie Damocles deasupra capului, adică posibilitatea de a pierde mandatul, ca să înceteze cu obrăzniciile astea nerușinate ce practică. Noi nu de vise ducem lipsă ci de oameni care să-și vadă de treabă. Faptul că poate nu mergi la vot nu cred că ajută. Restul decid pentru tine. Ai văzut ce a făcut Dragnea PSD?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.