Ultima actualizare: azi, 21:16
Locale

Masaj erotic cu minore, în municipiul Satu Mare. Puse să lucreze până la 20 de ore/zi

Masaj erotic cu minore, în municipiul Satu Mare. Puse să lucreze până la 20 de ore/zi. Iuliu Ovidiu S., fostul administrator al unui salon de masaj erotic din Satu Mare, a rămas cu condamnarea la închisoare dictată în 2018 de Curtea de Apel Oradea, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins, joi, cererea de recurs în casație împotriva hotărârii magistraților bihoreni, potrivit Bihorjust.

Potrivit aceleași surse, bărbatul a primit o pedeapsă de doi ani și jumătate de detenție pentru trafic de minori și evaziune fiscală.

”Respinge cererea de recurs în casaţie formulată de inculpatul Suser Filep Iuliu Ovidiu împotriva deciziei penale nr. 44/A/2018 din data de 31 ianuarie 2018 a Curții de Apel Oradea – Secţia penală şi pentru cauze cu minori. Obligă recurentul inculpat la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 03 septembrie 2020”, se arată în hotărârea judecătorilor Secției Penale a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Iuliu Ovidiu S. a fost trimis în judecată în 2013, sub acuzațiile de trafic de minori și șase fapte de evaziune fiscală, într-un dosar instrumentat de DIICOT. Potrivit anchetatorilor, în perioada septembrie – octombrie 2010, Suser a recrutat și găzduit două minore, de 15, respectiv 16 ani, ”în scopul exploatării lor prin muncă și pentru satisfacerea plăcerilor sexuale ale clienților, (…) sub pretextul unui așa zis masaj”.

Cercetările au indicat faptul că fetele au stat într-un spațiu în care a funcționat un salon de masaj erotic și au lucrat, fără acte, uneori chiar și 20 ore pe zi. În schimb, primeau în jur de 200 de lei pe zi.

O martoră a declarat că ”deși s-au înțeles să lucreze 8 ore pe zi, se întâmpla să lucreze chiar și 20 de ore/zi, iar regula era de 12-13 ore/zi, atât în cazul ei, cât și al celorlalte tinere angajate. Inculpatul (Iuliu Ovidiu S. – n.n.) i-a precizat și martorei modul în care se desfășoară o ședință de masaj (…), fără a se întreține relații sexuale normale cu clienții. (…) Martora a declarat că inculpatul le-a spus fetelor să nu elibereze bonuri fiscale pentru clienții obișnuiți ai salonului și să motiveze că este defectă casa de marcat, lucru care s-a și întâmplat.”

Una dintre cele două minore a recunoscut că bărbatul a învățat-o ca, în cazul unor controale, să spună că lucrează doar 4 ore pe zi și este în probe. În plus, pentru ca părinții fetei să nu-și pună întrebări, li s-a spus că aceasta lucrează ca bonă pentru un copil.

Iuliu Ovidiu S. este acuzat și că s-a sustras verificărilor fiscale, nu ar fi anunțat schimbarea sediilor firmelor sale și că nu a plătit impozitul pe profit și nici impozitul datorat veniturilor angajaților din perioada decembrie 2010 – februarie 2011. În plus, nu ar fi trecut în contabilitate banii încasați de la clienții salonului de  masaj în perioada septembrie – noiembrie 2010.

Sursa: bihorjust.ro

3 comentarii

 1. Iulian Răspunde

  Si batranul Molnar de la barul casablanca are angajata de 17 ani si tot asa a instruit-o!!!!
  Sa zica ca lucreaza doar 4 ore defapt lucreaza 24 cu 48.Itm-ul tace ca porcu in cucuruz!!!!!cu Flores si Sasu in frunte!!!

  • M Răspunde

   Corect.Casablanca trebuia închisă de mult timp.Dar….Corupția ucide.

  • Szilagyi Răspunde

   Apu(tāticu) asa este poreclit,batjocorit,este bolnav si-a pierdut ratiunea…..nu mai face fata cerintelor din ziua de azi….majoritatea angajatilor au plecat….doar cu boschetarii lui a ramas.
   Dar inca din amintiri stie sa manipuleze organele de control ale statului,curvele si vanzarea la negru!!
   Este un om fara scrupule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.