Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Mihai Huzău lansează o invitație partidelor politice de a agreea un Master Plan pentru Satu Mare

Candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Mihai Huzău, lansează o invitație partidelor politice de a agrea un Master Plan pentru Satu Mare. Invit toți reprezentanții partidelor din Satu Mare să pună interesele comunității înaintea intereselor de partid, spune Mihai Huzău.

,,Problemele sătmărenilor trebuie să fie prioritare”, spune Mihai Huzău. Redăm invitația lansată de candidatul PMP partidelor politice din Satu Mare:

,,Astăzi, la început de campanie electorală, consider că este oportun să lansez o idee mai veche de-a mea: MasterPlanul pentru Satu Mare.

În concepția mea, un MasterPlan înseamnă un set de proiecte prioritare pentru municipiul Satu Mare pe care toate formațiunile politice să ni-l asumăm, garantând că îl vom pune în aplicare indiferent care va fi structura majoritară a administrației locale la acel moment.

Acest lucru lipsește cu desăvârșire în comunitatea noastră. Toți reprezentanții partidelor pretind că știu problemele și prioritățile municipiului Satu Mare, pretind că știu cum să le rezolve, dar imediat după ce ajung să ocupe funcții în administrația locală, prioritățile lor sunt cu totul altele.

De aceea, m-am gândit că este important să promovăm ideea de Master Plan, asumat de către toate formațiunile politice de bună credință, care vor garanta aplicarea acestuia imediat după ce vor ajunge în administrația locală.

Invit, în acest sens, toți reprezentanții partidelor din Satu Mare să pună interesele comunității înaintea intereselor de partid, să dea dovadă de bună credință și să accepte conceperea și respectarea unui astfel de MasterPlan.

Începând de luni, voi trimite invitații directe tuturor candidaților la primăria Satu Mare, indiferent de partidul din care fac parte, cu scopul de a discuta și de a stabili ordinea celor mai importante probleme ale comunității noastre. Voi face public rezultatul acestor discuții.

Dacă pentru crearea unei alianțe toate partidele au găsit tot felul de scuze pentru a nu se realiza, cred că acest proiect, vital pentru Satu Mare nu va eșua. Numai astfel, reprezentanții partidelor vor putea să dovedească buna credință față de interesele comunității.”

CITEȘTE ȘI:

39 comentarii

  1. Satmareanul Răspunde

    Salutare, Ce sa faci cu Huzau, scoala veche de partid, PSD, UDMR, ALDE, PNL, PDL etc… Suntem condamnati ca natie sa-i avem pe astia. Doamne Ajuta!

    • Satean Răspunde

      de ce nu spui nimic despre ideea din articol daca tot comentezi? mi se pare o idee foarte buna si ar trebui sa avem mai multi oameni care sa gandeasca asa. Doar in felul asta putem progresa. dar din pacate, interesele personale sunt mai presus.

    • szatmarean Răspunde

      Bine ca sustinatorii lui Gabor is cu noi! AMIN!

  2. dottore Răspunde

    Dimineata te astept ,garantez ca dupa ozonoterapia pe care le vei primii te trezesti.

  3. Ion Răspunde

    “este oportun să lansez o idee mai veche de-ale mele”. Bai analfabetule, ce ai cu virgulele bai? De ce caznesti tu, mai nescolitule si nepriceputule, biata limba romana si inca de ziua ei? Cere cateva mii de oiro de la ma-ta si vezi daca poti cumpara ceva gramatica de pe undeva,.. Ce bine ti-ar prinde sa poti!

    • gigi Răspunde

      este usor sa faci atacuri din astea gratuite in spatele anonimatului, dar hai sa vedem ideea de baza pe care a transmis-o acest tanar. personal, cred ca este o idee minunata pentru satu mare si cred ca in felul acesta vom putea si noi sa inaintam, nu sa ne tot uitam cum alti vecini ajung departe si noi tot stam pe loc de atatia ani

    • e corecta exprimarea Răspunde

      @Ion : Formularea de mai sus este foarte corecta, conform gramaticii Academiei Romane. Inainte sa arunci cu noroi nu ar strica sa studiezi gramatica al carei expert te consideri, Mare noroc ca e comentariu anonim si nu te-ai facut de cacao.

    • Gina Răspunde

      si eu am ras prima data, dar sa stii ca desi suna ciudat, e corect gramatical 😛 am gasit asta, poti sa citesti sa vezi si tu: https://www.dictie.ro/o-prietena-de-a-mea-sau-o-prietena-de-ale-mele/

  4. mae Răspunde

    dejeaba incerci sa copiiezi tot felul de gesticulatii nu esti purtat sa fii primar ,,,,esti tinar,,,,,,,,,,nu ai capacitatii ,,,,,,,,lasate mai bine iesi din cursa ca o sa fie o dezamagire mare de tot …………

    • tinerete Răspunde

      tineretea este oare o problema? din contra, ar trebui si fie un avantaj, o gandire sanatoasa, se vede din ce a transmis in articolul acesta, are o alta viziuine fata de toti ceilalti. asta ar trebui sa ne dea de gandit

      • c-block Răspunde

        Gandirea “sanatoasa” e ca tot plecand de la fusta lui mami baiatu’ tot pescuieste varii functii? Hai lasa! Daca vreau tinerete m-oi duce la gradi’? Sunt doua verbe care trebuie analizate cu atentie cand iti alegi candidatul preferat. “A vrea” – aici tot candidatii exceleaza si “a putea”. No aici e bai!

  5. Sandel Răspunde

    Foarte buna initiativa. In sfarsit, cineva care vrea binele satmarenilor. Te sustin si iti doresc multa bafta! Sper sa se alature cei pe care i-ai chemat.

  6. Mnihanita cu penita mica Răspunde

    Du-te ba copile si cumpara-ti o cravata. Ce sa faci tu cand inca te leaga maica-ta la sireturi. Iti plates-te maica-ta postaci si articole prin presa, si obliga angajatii sa iti posteze comentarii. N-ai lucrat o zi in viata ta si tu vrei si apari in presa cu bazaconii si baliverne de rade lumea de tine ca hienele de curul babuinilor. Sezi bland copile si du-te si lucreaza ceva cu adevarat sa capeti niste experienta de viata, ca pana atunci esti ca albina ce cauta polen in luna decembrie. Si cel mai important decat orice: copile, invata sa ai simtul penibilului (propriu), ca tie-ti lipseste intr-un mod crunt.

  7. Sakks Răspunde

    Ideea nu este rea deloc…niste proiecte ce vor fi finalizate indiferent de cine ajunge sus.
    Dar nu trebuia propusa de unu ce candideaza pentru locul intai. Asa demonstreaza ca e slab,si simte ca nu va castiga.Trebuie sa crezi mereu ca vei fi locul intai,altfel nu are rost sa concurezi.
    Doar ca in politica e bine pe orice treapta ai fi,papi oricum ceva cu foarte mic efort. …..cat despre idee ,este buna,pacat ca ramane doar o idee.

  8. Gogu Răspunde

    Super ideea si de laudat initiativa. Felicitari pentru tot ceea ce faci si cum te implici.

  9. Erika M. Răspunde

    un masterplan, foarte buna idea, dar is curios cati din politicienii satmareni vor imbratisa ideea. Bineinteles ca niciunul

  10. Vancea Adrian Răspunde

    Multi comenteaza, putini inteleg. Sunt de acord cu idea de masterplan dar sun si mai curios ce va contine acest proiect

  11. Viorel Răspunde

    Felicitari pt idee

  12. Smile Răspunde

    Postacii sunt la datorie ca de fiecare dată, harnici sunteţi, şi Huzău, ne-ai dat pe spate cu MasterPlanul tău, deştept foc, ieri toţi făceau planul UDMR-ului, astăzi să facem toţi un mare MasterPlan, se vede că nu ai niciun proiecte, dute şi dormi, băieţas.

    • SMiley Răspunde

      tu postacul cui esti oare? eu citesc zilnic portalsm si las comentarii unde consider ca am ceva de comentat. Mereu vad ca te bagi in seama si ataci, fara sa comentezi ceva pertinent si la subiect. inainte sa comentezi despre postaci, uita-te putin in oglinda. mie imi place ce transmite acest tanar si vreau sa ii las un comentariu de sustinere. asta ma face un postac? hai sa avem putin mai mult bun simt totusi

      • Smile Răspunde

        Ca să-ți răspund, Huzău nu s-a afirmat cu nimic când era consilier local, era mucles, a tăcut cât era în consiliul local, și acum vine și ne arată că știe să îi înjure pe cei din UDMR, dar ce, noi nu putem să îi înjurăm. Și că ție îți place ce transmite, mă doare în cot, eu nu atac, nu dau nume, dar la vot o să se observe cât voturi va lua, și câți tot susțin că o să-l voteze pe acest site.

  13. Postacii lu Olimpia Răspunde

    Mi-e greu sa cantaresc cine e mai penibil: Huzau, care si la varsta asta e sub papucul mamei lui, sau sclavii obligati sa posteze mesaje de aplaudare la adresa lui.

    Du-te bre si mai completeza-ti cv-ul cu niste functii de carton prin firmele mamei tale, ca de altceva nu esti in stare.

    • Mioritic Răspunde

      tu cchiar nu poti concepe ca exista oameni cu pareri si idei diferite de ale tale? daca cineva il apreciaza pe Huzău, e sclav? Oamenii ca tine au construit comunismul si l-au si ruinat. triesti o utopie. respecta si apreciaza diversitatea si libertatea de opinii.

      • Palicarul Răspunde

        Spuse un alt angajat olimpia travel

      • Fost profesor Răspunde

        Domnule Mioritic,

        Permiteti-mi sa va educ: in Romania nu a existat comunism. Sunteti la fel de (ne)cunoscator ca si disperatul de huzau care nu mai stie ce sa faca sa aiba vreo relevanta la alegeri.

        Si asta nu datorita ideilor sale (de fapt ale cuiva care-l impinge de la spate), ci prin faptul ca el este doar un paravan, traseist politic, cu un CV fabricat si 0 experienta in orice domeniu.

        Din pacate, legislatia din tara noastra, permite oricui care are bani sa isi cumpere destule semnaturi (sau sa i le cumpere cineva) sa candideze pe o astfel de functie, chiar daca in realitate, persoana de fata, huzau, ajuns sa candideze exact prin atificiul expus anterior, este multimea vida in materie de realizari personale.

        Idei, si mai ales pareri, are toata lumea. Cand nu ai nimic ce sa te recomande ca esti si in stare sa le duci la o finalitate, esti doar un mascarici ridicol.

        Parerea si opinia mea, libera.

        • @fost profesor Răspunde

          In primul rand , sa va fie rusine pentru faptul ca spuneti ca in Romania nu a existat comunism. Ba chiar a existat si a facut multe victime printre care una din aceste victime este si mentalitata dumneavoastra de procuror comunist. Amandoi stim bine ce inseamna asta. Pentru restul exista antena 3 de unde va inspirati si imprastiati cu laturi in activitatea unor oameni care incearca sa fie satmareni si sa faca ceva pentru orasul asta.

          • Fost profesor

            Pana sa poti tu sa imi spui “sa imi fie rusine” mai ai de trait vreo doua-trei vieti, in care sa citesti cateva sute de carti. Felul in care te exprimi denota clar nivelul tau pe scara ierarhica a societatii, care unul foarte scazut. Intelectual, esti la fel de avansat ca si masina de scris in anul 2020. Inainte sa iti permiti sa imi spui “sa imi fie rusine” pune mana si citeste, despre ce este comunismul, ce este socialismul, si care sunt diferentele intre ele. Habar nu ai! Ai deschis un subiect despre care ai tot atatea cunostinte ca si pestele despre alergat. Esti depasit total de situatie, dar iti pemiti sa sari imi spui mie sa imi fie rusine. Daca doresti, pot sa iti predau despre acest subiect, insa, datorita maximului pe care l-ai atins in viata, am impresia ca nu ai nici capacitatea de a asimila informatiile necesare, si nici nu iti permiti sa platesti pentru scolarizare personalizata.

            Stai jos! Ai nota 1, obraznicule!.

          • @fost profesor

            Sa sugi bâta domn fost profesor….cate aere de superioritate. Coboara cu picioarele pe pamant bade,nu vezi ca unu il ai deja in groapa?

          • fost profesor

            Stimabile,

            Esti depasit, intelectual, moral, social, material. Dupa cum am spus, asta e maximul tau in viata. Iar reactia ta denota disperare. Atunci cand realizezi ca esti inferior celor din jur, in loc sa iti depasesti conditia, ajungi un frustrat. Asta pentru ca nu te duce capul mai mult.

            Sa nu incepi sa plangi. Ar fi o dovada in plus care atesta cat de slab esti, ca si fiinta umana. Ai irosit timp pe care nu il mai poti recupera. E prea tarziu pentru tine, sincer, te compatimesc.

  14. H&R Răspunde

    Adica are un MaterPlan. Care contine totusi ce? Si eu am un GigaPlan, dar nici eu nu va spun ce contine. Adica MasterPlan un mare cacao. Mai bine tacea si asta cu prostia.

  15. Ionel Răspunde

    da, asa trebuie facut cum spune dl. Huzau. sper sa si reuseasca, dar nu prea cred ca vor vrea restul. Oricum ii doresc mult succes acestui tanar de viitor.

    • ciocoi Răspunde

      te-a pus olimpia sa postez comentariul asta? “asa trebuie facut cum spune huzau” – penibilule

      • Ionel Răspunde

        @ciocoi: sa iti vezi de treaba frustratule, am dreptul la opinia mea personala, da? Pe tine nu te-a intrebat nimeni nimic, te bagi aici in seama ca chilotii in fund…esti jenant. eu am comentat pe baza articolului, daca tu nu poti face altceva decat sa ataci ca un prost, e foarte trist. la munca cu tine frustratule

        • ciocoi Răspunde

          vezi ca te striga olimpia sa te intorci la munca, ai stat prea mult pe internet azi, iti taie din salariu

  16. candidatul de carton Răspunde

    Cata agresivitate, ce limbaj de mahala pe postacii lui huzau. vorba aceea…cine se seamana se aduna. cata ura in exprimare, cate jigniri gratuite. asa v-a invatat stapanul vostru? ma intreb o sa stati in fata sectiilor de votare si o sa ii bateti pe cei care nu voteaza cu stapanul vostru de carton, huzau?sau sunteti si voi pe statul de plata al mamei lui?

  17. borat Răspunde

    Sunt curios ce contine acest masterplan! Orice idee de dezvoltare a orasului este binevenita

  18. Bebe Răspunde

    Merg pe mana lui Huzau de aceasta data. Vad ca are idei bune si chiar vrea sa se implice pentru satmareni. Asa da!

  19. dorin Răspunde

    Pentru Satu Mare e nevoie de mai mult decat un astfel de plan, e nevoie de oameni competenti si nu de oameni manjiti, nu vreau sa dau exemple dar unii chiar merita huiduiti, ar fi bine ca sa lasam pe cei tineri sa incerce, aici Radu Panait sau Huzau Mihai in rest nu as vedea pe alti candidati sa faca ceva

  20. Mecanicul Răspunde

    Mai mnihaita, ti-au dat-o in cap si ceilalti candidati cu master hiper planul tau :))))))))))))))

    Rade de tine toata lumea. Rad alegatorii rad ceilalti candidati rad angajatii firmelor mamei tale.

    Incerci sa te alipesti de ceilalti candidati ca sa mananci si tu o paine ca esti contient ca nu ai nici o sansa.

    Platesti degeaba postacii de aici, nu te ajuta cu nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.