Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Pericol de inundații în județul Satu Mare. Avertizarea hidrologilor

Institutul Național de Hidrologie anunță Cod galben de inundații pe râuri din județul Satu Mare. Avertizarea este valabilă până în dimineața zilei de mâine, duminică, 27 septembrie.

,,În intervalul 26.09.2020 ora 06:00 – 27.09.2020 ora 10:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Vişeu, Iza, Tur (judeţele: Maramureş şi Satu Mare), Someşul Mare – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţul Bistriţa Năsăud), Someşul Mic – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele: Cluj şi Bihor), Someş – afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Dej (judeţele: Cluj, Sălaj, Maramureş şi Satu Mare)”, transmit hidrologii.

Cod portocaliu de vreme severă în județul Satu Mare

Județul Satu Mare a intrat în această dimineață, sâmbătă, 26 septembrie, sub Cod portocaliu. Meteorologii anunță ploi abundente, furtuni și vijelii. Avertizarea Cod portocaliu a intrat în vigoare în această dimineață, sâmbătă 26 septembrie, la ora 11.00 și va fi valabilă până în dimineața zilei de duminică, 27 septembrie, la ora 3.00.

,,În zona de munte, precum și în Maramureș, Transilvania și local în Moldova, va ploua abundent și vor fi intervale în care se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată. Cantitățile de apă vor depăși 50…60 l/mp și izolat 70…90 l/mp”, anunță meteorologii.

22 comentarii

  1. Tineriada Răspunde

    numa bine o sa-si aminteasca electoratu de ce sa nu mai voteze cu Gaboru

    • A_Raving_Man Răspunde

      În mandatul oricărui alt candidat ar ploua mai puțin, evident.

      • Tineriada Răspunde

        cercopitecii n-o invatat inca ce inseamna preventie, n-o auzit de cuvantu asta

        • A_Raving_Man Răspunde

          “Prevenirea ploilor”, parcă era bună pentru campania electorală.

          • Tineriada

            prevenirea inundatiilor bah cap patrat

            de ce nu sunt inundatii si in alte locatii din oras in afara de botizului si goga cercopitecule?

          • ...?#@!....ățopi

            Bineînțeles. Panai e specialist în asta! Plus are puterea de convingere ca ploaia să se răzgândească și să nu mai cadă! Încerci să înțelegi pe unul care are ochi numai pentru o singură persoană? Dar noi nu merităm pe Panait! De aia nici nu îl votăm.

          • Tineriada

            Nu trebe sa fii specialist

            ii de ajuns sa pui oamenii potriviti la locu potrivit

            apaserv ii politizat si asta-i motivul pt care n-o facut nimic pana acum sa previna problemele celor 2 zone de inundatii din oras

        • Tractoristu Răspunde

          De data asta esti chiar penibil Tineriada. Postezi asa ca sa te afli in treaba si postezi magarii. Sezi bland, nu-mi raspunde, ca vorbesti prosti…

          • Tineriada

            ce-i bossulica… atat de greu o fost apaservului sa cumpere in 16 ani de rmdsz niste scularaie ca lumea asa incat sa nu se mai inunde strazile alea la orice ploaie mai zdravana?!

        • Tractoristu Răspunde

          Apoi daca tu crezi ca Kereskeniy o sa piarda alegerile de la o apa de ploaie esti naiv rau. Te mai si bucuri ca o dat Dumnezeu ploaie, da de, da de… ne-om ineca toti si o sa votezi numa’ tu.

    • Bogu Răspunde

      Un exemplu trist de atitudine…e ca si cum ai face nevoile fiziologice in camara de alimente, doar de aceea pentru ca langa aceeasi usa cu baia. Ce treaba are ”Gaboru” cu administrarea judetului? E dezastru in creiere……

  2. Satmarean Răspunde

    Domnule primar Kereskenyi Gabor pregătiți toate echipele de intervenții ale Apaserv cu pompe, domnule Dima la fel echipajele de intervenție ale pompierilor cu motopompele !!!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Toate-s pe pozitii. Inclusiv pochii se vor ruga sa nu ploaie pana duminica noaptea. Nu de alta dar spala autobahnu,

  3. c-block Răspunde

    @Tineriada, tu ești exasperant de naiv. Situația de la Apaserv se datorează exclusiv faptului că fiecare dar absolut fiecare partid are plantat acolo oamenii proprii. E o vacă de muls, o mare porcărie și performanță zero. Nu ai nici o șansă să modifici ceva pentru că nu te lasă. Nici Usr-ul tău nu poate. Vor lua maxim 25% din voturi deci în CL au un cuvânt important dar fără restul nu pot mișca în front. Iar după un timp vei constata cu stupoare că încep să cânte și ei aceleași “strofe” ca și restul. Despre asta e vorba. Dacă tu crezi că despre altceva e virba atunci ești infinit de naiv.

    • Tineriada Răspunde

      nu exista nu se poate… exista doar ‘nu se vrea’

      asa cum ai zis si tu… e nevoie de voturile celorlalti insa pana acuma nici macar nu a fost vreun partid in consiliu care sa propuna depolitizarea apaservului… daca astia vor propune iar ceilalti or vota impotriva vor putea macar sa arate in spatiul public ca celelalte grupari politice si-o mintit electoratul inainte de alegeri si nu vor de fapt sa rezolve problemele orasului

      • c-block Răspunde

        Tehnic și profesionist îi depășește situația. Asta e adevărul. În multe locuri sau zone habar nu au ce au în subteran. Vorbesc de proiecte dar când se apucă de execuție tot timpul au surprize. Cei care au știut au plecat sau s-au pensionat. Doar că la banii care se învârt acolo eu am pretenția să se cam știe ce au în custodie. Nu cred că Usr-ul tău piate face mare lucru. Sunt pre unși cu toate alifiile restul apoi e vorba de prea mulți bani. Milioane de € an de an.

  4. Tractoristu Răspunde

    Tineriada, mai mucosule. Scuze, nu ti-as spune asa daca ai da dovada de ceva inteligenta. Da numai tu te scuturi pe aici, asa singur, ca o oaie capiata. Baga bine la neuron! Eu niciodata nu am votat stanga, nici macar atunci cand iIliescu a castigat ca 80%…mai departe… Am semnat pt. USR la alegerile europarlamentare si am votat cu ei…mai mult, acum voi vota cu Kereskeniy, pentru ca a fost primul primar dupa 1990 care a facut ceva pentru satmareni. La partide cu PNL…asa ca trageti mucii ca iti ajung in gura…hai ca m-ai enervat…

  5. Hh Auleu Maica Răspunde

    Da pe ăsta de la SMT cine l a intrebat . Cand si cu cine a votat ….Care-i stanga și carei dreapta ,…bre

  6. Smile Răspunde

    Pentru rezolvarea celor două pasaje de care s-a vorbit în ultima perioadă, îi spun lui Tineriada că e nevoie de construirea a două bazine de retenție, și nu de schimbarea unor funcționari cu alții, că văd că te preocupă subiectul, desigur, din punct de vedere electoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.