Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Coronavirus Satu Mare: 25 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 26 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 121.235 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 97.554 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.552 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Până astăzi, 4.687 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 25.09.2020 (10:00) – 26.09.2020 (10:00) au fost înregistrate 54 de decese (28 bărbați și 26 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Călărași, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Ilfov și București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 de ani, 3 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 14 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 16 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 20 decese la categoria de peste 80 de ani. 51 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 3 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.249. Dintre acestea, 512 sunt internate la ATI. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.352.650 de teste. Dintre acestea 24.231 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 14.748 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 9.483 la cerere.

De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 97 de teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 26 septembrie.

16 comentarii

  1. Paracelsius Răspunde

    Ieri am scris la 14 infectii ca nu vreau sa castig pariu ca in viitor vor fi mai multi, dar dupa o zi aproape s-a dublat, e cam naspa, dar cum lumea nu are grija, stau bot in bot, umbla cunasul afara din masca etc, nu e de mirare…

  2. Hmm Răspunde

    @nr , să mă s..i tu, idiotule. Joi a mers bunica la spital pt internare de o zi, îi face test covid și iese pozitiv. Nu avea nici o simptomă,au internat-o. Azi pe bani proprii și după scandal au refăcut testul și e negativ. Ăsta e covidul vostru,manca-v-ar cancerul de proști .

    • ... Răspunde

      Bună dimineața! Și eu de când tot zic că e pe puțin discutabilă exactitatea și e mare posibilitatea de eroare. Dar iar se trezește careva să zică că m-am apucat iarăși să combat religia zilei.😱
      Radio Erevan a anunțat că de vrei analiză biztoș negativă te duci la Coica.

  3. Hmm Răspunde

    Luni intentam proces DSP-ului. Au pus în pericol viața bunicii,plus stresul psihologic pt ea și familie. Boschetarii,nu au s-o șteargă de pe listă. Nenorociții nici scuze nu și-au cerut.

    • covid 19 Răspunde

      Aşa să faci, să-ţi găseşti dreptatea dar nu generaliza. Văd că şi tu ai problema cu purtatul măştii. Eşti @Altu sub acoperire?
      @… Ce are a face exactitatea cu fenomenul? Peste tot sunt erori şi nepricepuţi dar asta nu înseamnă că….

      • Altu Răspunde

        @covid19,ce? Ți-e dor de mine,nu mai ai motivație existenței tale jalnice. Nu mai comentez că nu îmi mai pun mintea cu mascații. Exemplu dat de respectivul e concludent pt mascarada covid. Ori porți mască ori nu,tot covid ai. Și dacă individul are limbaj mai vulgar îi sare lumea în cap chiar dacă are dreptate, în schimb @nr este apreciat. Se vede inteligenta covidatilor. @hmm poarta-i prin tribunale, fă tot ce poți să-i îngropi pe îngerașii în alb. Nu te lăsa. Dacă nu ai bani de avocat deschide un cont, îți donez și eu din puținul meu. Numai așa putem descompira mascarada covid.

        • covid 19 Răspunde

          Demascaţi-i!!!! Am auzit şi eu (sursă ,,sigură”, din spital) că se dă 5000 de euro dacă accepţi că ţi-a murit ruda de covid. Aşa nu mai merge! Nu eşti singur! Pe ei, pe mama lor!

      • ...?#@!....ățopi Răspunde

        Și asta vă dă dreptul să vă jucați cu destine?

  4. Hh Auleu Maica Răspunde

    @hmm
    Să-ți trăiasca bunica , Asculta dragule ,dar tare puțin ai trecut pe la bunica, la viața ta .Mai ales ca nici parinții nu ș-au lasat urme in educația ta . Pacat ca mai ai și concurenți….
    p

  5. ... Răspunde

    Da. Dar dacă după asta o internează obligatoriu și nu se verifică singură pentru că își permite financiar? Și dacă se internează și se pozitivează datorită “acestor eroi în halate albe”? Apoi moare bineînțeles de covid? La un bolnav numai asta lipsește! O să vină vremea când nu o să știi cum să-ți ceri scuze. Problema e că cei care au decedat nu vor învia. Nu poți pune pe seama volumului mare când e vorba de vieți omenești. Și nu poți spune că a fost eroare când cineva nici nu a făcut până la urmă testul covid. Poți să-ți dau exemple și nu una. Programați apoi nu au mai făcut și au fost anunțați că sunt pozitivi. Asta la tine se cheamă profesionalism?

  6. Hmm Răspunde

    Lupta noastră e cu DSP. Un om care stă la țară izolat de lume , îl declari bolnav de covid. Apoi doar cu insistență i se face al doilea test. DSP în prima fază zicea că nu vor lua în considerare un al doilea test. Păi cum e posibil să te declare bolnav după un test iar vindecat după două. Scuze daca am vorbit mai vulgar dar nu e posibil așa bătaie de joc. Până acum în familie părerile vis a vis de covid erau împărțite, acum nu mai crede nimeni. Mulțumim DSP. Eu voi purta masca doar să nu iau amendă. De azi înainte NU mai cred in covid. PS: nu vrem banii nimănui,nici publicitate.

    • covid 19 Răspunde

      Ce are existenţa covidului cu existenţa unor dobitoci la DSP? Covidul se bucură văzând cum gândeşti.

      • ... Răspunde

        Mai ții minte pe Lucovid când pe vremea Alianței D.A. a susținut public sus și tare că ar desființa complet instituția inutilă denumită și DSP???

  7. Englezu Răspunde

    vedeti aici un tanar sanatos de 29 de ani care a zis ca el e sanatos ca fierul si tare ca piatra si virusul covid e bullshit….nu a purtat masca , nu a avut grija ,acum nu poate nici sa miste asa rau este,,,
    Chris Grailey fell seriously ill with Covid-19 after thinking he was “invincible” and admitting he was the “first to say (coronavirus) was all bulls**t”

    https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/healthy-man-29-sends-coronavirus-22744961#ICID=OffSiteVideo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.