Ultima actualizare: azi, 14:27
Locale

Poştaşii din Ardud, în izolare. Mesajul adresat locuitorilor!

Poştaşii din Ardud au fost puși în izolare la domiciliu începând de ieri până pe 17 septembrie. Se pare că nu a fost nimeni infectat, însă diriginta oficiului poștal ar fi suspectă, astfel că toți angajații au fost plasați în izolare.

Mesajul adresat locuitorilor din Ardud:

“Stimati clienti al Oficiului Postal Ardud, doresc pe aceasta cale sa va informez ca lucratorii Oficiului postal Ardud au fost pusi in izolare la domicilu pe perioada 10-17 septembrie. Livrarea scrisorilor, coletelor, ziarelor se va relua in data de 18 septembrie, vinerea viitoare.

Rog toti pensionarii din sectorul meu de pe strazile Avram Iancu de la nr 73, Veronica Micle, Ardudul Mic , Viilor, Cetatii si strazile dupa Cetate sa binevoiti maine vineri 11 septembrie, intre orele 11- 15, sa va deplasati la Moara din Ardud, unde intr-un birou amenajat se vor plati pensiile de catre angajati ai Postei din Satu Mare, acest lucru este valabil si pentru pensionarii de pe strazile Bucurestiului, Gh Doja, Mioritei , Alba Iulia din sectorul colegei Lia Cret, Alocatiile se vor plati dupa data de 18 septembrie.

Cei care lucram pe teren si de la ghiseu doamna oficianta nu suntem bolnavi, nu avem nici o simptoma, nu am imbolnavit pe nimeni la oricine am fost cu pensia sau recomandata.Mama mea este bine , daca as fi avut probleme mama mea ar fi prima la care as fi transmis virusul.Doamna diriginta care a fost in concediu este doar suspecta, de aceea suntem obligati si noi sa stam in izolare.

Rog din suflet pe toata lumea sa nu ne panicam, sa nu scoatem zvonuri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.