Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Primele concluzii ale Poliției: Tragedia de la Ciuperceni, provocată de un șofer de 20 de ani

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele concluzii în cazul accidentului mortal produs în această dimineață pe DN 19, între localitățile Ciuperceni și Livada. Potrivit Poliției Satu Mare, responsabil de tragedie este un tânăr șofer în vârstă de 20 de ani.

Ce spune Poliția:

Un tânăr, de 20 de ani, din Mădăras, aflându-se la volanul unui autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula în fața sa, pe aceeași direcție. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontala cu o autospecială de ambulanță.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul a două persoane, vătămarea corporală gravă a patru persoane și vătămarea corporală ușoară a altor două persoane. În cauză în continuare se efectuează verificări pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Sursa: IPJ Satu Mare

CITEȘTE ȘI:

12 comentarii

  1. Sofer Răspunde

    Cum naiba,din poze așa se vede că ambulanta e pe contrasens. Uitati- vă la mașinile din spatele ambulanței,autoutilitara dacă intra pe contrasens trebuia să fie pe partea cealaltă a drumului. Autoutilitara a ieșit de pe drum în partea dreaptă a sensului de deplasare.

    • Mai incearca, soferule Răspunde

      Ia uite bine cum sunt poizitionate masinile de politie si ambulantele. Vin dispre Satu Mare, ambulanta implica venea dinspre Satu Mare. Autoutilitara si ambulanta s-au rotit in urma impactului frontal.

      • Sofer Răspunde

        Posibil să se fi rotit dar totuși ciudat cum a ajuns utilitara in poziția aia. La diferența de gabarit dintre autoturism și autoutilitara trebuia să rămână înfipt autoturismul în spatele ei. În fine,iar o neatenție a curmat 2 vieți, să sperăm că rămân doar 2.

  2. KO Răspunde

    @Sofer. Mai studiaza un pic.

  3. realist Răspunde

    Posibil scenariu:
    Ambulanta se afla pe contrasens (in depasire) cu semnalele acustice si luminoase in functiune. Autoutilitara venind din sens opus a observat ambulanta si a redus viteza/oprit ca sa lase ambulanta sa treaca. Autoturismul care circula in spatele autoutilitarei n-a mai avut timp de reactie si a izbit in plin autoutilitara, proiectand-o in ambulanta…

  4. alex Răspunde

    nu se vede a treia masina implicata in accident. A parasit locul accidentului?

    • Fasz Răspunde

      Tâmpiții de pe ambulanță sunt vinovați, toată ziua și toată noaptea urlă sirenele, e cald, nu pot dormi cu ferestrele ferecate!

      • Fasz Răspunde

        De fapt cei mai vinovați sunt bolnavii! De ce mama naibii tot cheamă ambulanțele? Dacă tot e să moară nu pot face asta în liniște? Mamă ce tâmpenii pot să scriu!!!

  5. augustin Răspunde

    Unii sa nu mai comenteze niciodata varsta celor care intra la necaz.Si daca are 60-70 ani si daca are 20-30 ani

  6. radical Răspunde

    Vad ca nimeni nu se intreaba cum a dobandit pustanul permisul de conducere . Asta in conditiile in care este semi-analfabet .

  7. Nimeni Răspunde

    Eu as vrea sa pun problema in alt plan. Cum este mai bine, sa respecti legea si sa mori sau sa nu o respecti si sa supravietuiesti? Concret, daca soferul autoutilitarei nu incetinea(cum prevede legea)) s-ar mai fi produs evenimentul? Spun lucrurile acestea deoarece, curand masinile vor fi conduse de programe realizate de programatori care vor trebui sa implementeze astfel de lucruri. Ce va alege programatorul, respectarea legii sau evitarea unui accident prin nerespectarea legii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.