Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Proiecte pentru iubitorii de animale. Cosmin Rațiu: ,,Ne bucurăm de fiecare clipă pe care o petrecem împreună’’

Candidatul ALDE la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Cosmin Rațiu, a anunțat că va pregăti două proiecte importante pentru iubitorii de animale din Satu Mare. Candidatul ALDE spune că este conștient de suportul afectiv pe care animalele de companie îl oferă, întrucât are acasă doi ”pufoși”: ,,Ne bucurăm de fiecare clipă pe care o petrecem împreună’’, spune Rațiu.

,,Petrecerea timpului liber în preajma animalelor de companie, reprezintă cel mai benefic refugiu de la ritmul alert cu care se derulează fiecare zi din viața mea.

Laila și Scott sunt pufoșii de acasă cu care îmi petrec eu împreună cu copiii mei timpul liber. Am crescut alături de mic alături de animale de companie și sunt un mare iubitor al acestora. Consider că este e o stringentă necesitate prezența acestora în viața noastră, atât din punct de vedere afectiv, dar și pentru dezvoltarea responsabilității copiilor noștri.

În calitate de iubitor al animalelor, pregătesc un proiect de înființare a unor zone special amenajate pentru petrecerea timpului liber împreună cu prietenii noștri patrupezi. De asemenea, voi pregătii programe ce să încurajeze procesul de adopție al câinii din adăpostul canin.

Atât eu, cât și copiii mei, ne petrecem a doua jumătate a zilei, împreună cu Laila și Scott. Cei doi, ne întregesc familia și ne bucurăm de fiecare clipă pe care o petrecem împreună. Sunt convins că mulți alți sătmăreni sunt.”

SURSA: ALDE Satu Mare

8 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Se vede că se termină campania electorală. Au apărut și pozele cu titlul “Și politicienii este oameni” (greșeală intenționată). Mai lipsește numai poza cu pupatul copilului,😱😫

  2. Pepe Răspunde

    Da’ căcatul îl culegeți după potăi? Că majoritatea stăpânilor acolo-l lasă!

    • +++ Răspunde

      Un oraș plin de câcati!!!
      Tot ce-i verde în acest oraș este presărat rahat.
      De ce nu-i amendează poliția locală?

    • asasss Răspunde

      Cacatu de caini se descompune si nu se simte pe trotuar miros daca se caca cainele-n iarba.

    • cris Răspunde

      Cacatu de la pasari cine il culege? Ce vrajala cu catatu asta de caini. Trebuie interzis plimbatu cainelui in zone de agrement si totodata interzis oamenilor sa calce pe spatiu verde de langa trotuare si alei. Cand se rezolva problema cu cacatu de pasari, o sa culeg si de la caine 😉 .Pana atunci te invit sa eviti spatiile verzi pe care si asa nu ai voie sa calci

      • ecologist Răspunde

        Se vede că nu ai fost afară să vezi cum e acolo. Chestia cu nu călcați iarba, nu rupeți florile era pe vremea împușcatului. Tu ai rămas încă acolo cu gândurile. Chestia cu călcatul pe iarbă nu are a face nimic cu orotejarea spațiilor verzi. Bine, drept vorbind dacă circuli pe jos civilizat nu cum se face la noi. Cum se face că în vest poți să faci și plajă în parc și chiar ești invitat la asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.