Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Hitul campaniei la Satu Mare. Pe Adi Cozma l-om vota/ Cu toată familia!

Hitul campaniei la Satu Mare. Mai mulţi susţinători ai candidatului PNL Adrian Cozma au compus “hitul campaniei” electorale.

Melodia a fost distribuită pe mai multe conturi de facebook şi are o serie de aprecieri de la iubitorii acestui gen de muzică.

“Pe Adi Cozma l-om vota/ Cu toată familia! Îl vom pune preşedinte/C-Adi Cozma nu ne minte/ Ascultaţi-mă pe mine/ Că-n Sătmar aşa a fi bine”, sunt câteva din versurile melodiei.

Candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean, Adrian Cozma, spus că a fost surprins de piesă, însă s-a bucurat de mesajul mobilizator.

“Am fost surprins să văd clipul, îmi pare bine când văd că oameni dezinteresaţi se implică, îşi doresc o schimbare şi vin alături de mine. Trebuie să recunosc că m-a şi amuzat puţin, este neobișnuit să auzi o asemenea melodie despre tine, dar mă bucură spiritul mobilizator”, a declarat Adrian Cozma.

7 comentarii

  1. Puiu Răspunde

    Vai de ……..calul lipsea din clip si era complet peisajul……vai de noi!!!.

  2. Adin Răspunde

    Penibil ,nu se dezice micuțul avocat !

  3. votant Răspunde

    Unii vor dar nu pot. Altii isi doresc dar nu stiu. Multi nu-i intereseaza . Oricum fara performanta in profesie nu esti bun de lider . Restul sunt forme fara fond .

  4. Gerula Răspunde

    Cine este Adrian Cozma si ce a facut el pana acuma ? este macar un avocat bun ? are ceva rezultate ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.