Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Radu Panait își dorește să modernizeze educația și să dezvolte sportul sătmărean

Radu Panait, candidatul USR-PLUS la Primărie, a spus în nenumărate rânduri că Satu Mare nu are nevoie de orice fel de locuri de muncă, ci de locuri de muncă bine plătite.

Totuși, acestea nu pică din cer, iar candidatul USR PLUS vine cu soluții:

“Vom derula diferite programe pentru calificare și specializare. Ne dorim să aducem universități și școli de cursuri acreditate care să formeze tineri profesioniști în meserii bine plătite, cum ar fi: administrator sistem IT, artă digitală, managementul companiilor, etc. Pe lângă specializările în domenii cunoscute, de exemplu tâmplărie sau tinichigerie, e nevoie de mare de oameni în domenii nou apărute. De exemplu, un expert în PhotoShop se poate specializa în câteva luni, iar apoi poate câștiga cât un neamț sau englez, lucrând din Satu Mare”.

Totodată, el își propune să elimine fondul școlii, al clasei, sau alte artificii asemănătoare, spunând că școlile și grădinițele trebuie dotate corespunzător de primărie.

În ceea ce privește sportul sătmărean, oricine poate observa că s-au investit puțini bani în acest sector și chiar și acei puțini bani au fost folosiți ineficient.

Radu Panait își propune să investească masiv în grupele de copii și junior și, totodată, să-și canalizeze resursele pentru a crea condiții optime de antrenament sportivilor sătmăreni. Corelat cu cele amintite mai sus, Radu își propune să atragă investitori privați care să susțina sportul sătmărean.

SURSA: USR Satu Mare

18 comentarii

  1. Adrian Cozma Răspunde

    Mai bine ar explica de ce USR-Plus si-a pus candidat la Consiliul Judetean doar pentru a compromite sansele PNL

    • Codruta Răspunde

      Acest individ pare că are un meci personal cu actuala administrație, este ca o vedetă cu Masculin, Coica și alți care s-au perindat pe la primărie .Este că o păcăleală gen Caritas acest Panait .NU VOTEZ PANAIT.

      • Adi M Răspunde

        Pãcat de oraşul nostru frumos , dacą Panait reprezintă noua clasă politică atunci este o pierdere de timp să mergem la vot .Deşi am 21 de ani mai bine nu votez dacât să votez cu un astfel de incapabil .

  2. interese Răspunde

    interesele personale sunt mai presus decat interesele satmarenilor

  3. Noe Răspunde

    in campania asta din partea usr am vazut doar certuri , dezbinare, postaci obraznici si agramati , filme editate. macar usr se distreaza. pacat se distreaza pe seama noastra , a satmarenilor.

  4. Ionel Răspunde

    panait asta habar nu are de problemele din sport. ce vrea sa rezolve el?

  5. Soso Răspunde

    mai bine si-ar rezolva prima data problemele pe care le are cu autorizatia de constructie 😛

  6. Dobrin Răspunde

    Daca te uiti la clipurile lui Selly vei vedea ca are mai multa viziune ca tine.
    https://www.youtube.com/watch?v=pLLJ2ujvpvE

  7. Vasilica Răspunde

    Se vede ca te ghidezi dupa vechile metode de a aborda campaniile electorale. Nu esti departe de alti candidati la primarie

  8. c-block Răspunde

    Asta e cel mult declarație de bună intenție. Aflăm de la dânsul doar că vom încerca să facem și vom drege. Nimic concret. Oricum sportul juvenil este paralizat din cauza interdicției guvernului pentru că e coronavirus. Vizavi de acest lucru nici nu spune dânsul nimic. Așa că pentru mine așa-zisul program este un ete vax. Zero barat.

  9. H&R Răspunde

    Educatia se decide din Bucuresti.

  10. TN Răspunde

    Asta ce iarba fumeaza? Ca e de buna calitate! Halucineaza misto individul! Ne zice el noua cum vrea sa aduca universitati si cursuri de calificare ca sa castigam in SM cat neamtu’ la el in tara?! No shit! Care angajator ofera 2000 de euro ptr un photoshop-er ca ma duc eu sa-mi depun CV-ul! Auzi tu, salarii ca in occident! Care dintre angajatorii locali ofera salarii ca si in Bucuresti macar?! Nici unul! Oh, scuze, ici si Colo cate un shefutz de fabrica cu 3-4 prieteni angajati pe la birouri, in rest, ciuciu! Bai ma lasi! P.S. si totusi, ce fumezi? Ne dai si noua furnizorul?

  11. Nimród Răspunde

    Bai nene!
    Ce vrei sa modernizezi?
    Cand ai participat la un eveniment sportiv utima data?(prima)

  12. Ion moș Răspunde

    Adevarul a ca …. keresteny.. le are cu sportul ..
    El și Pataki .. ar fi medaliați la Fuga de responsabilitate…

    Panait macar are intentii..

    • c-block Răspunde

      Măcar Kereskenyi a facut ceva sport. Dacă tu spui că habar nu are te înșeli. La noi problema e că nu ai cu cine să faci sport. Ce tot îl băgați dealtfel la discuții? Fiecare candidat trebuie să prezinte ce propune și ce vrea să facă. Nu mă interesează ce NU a făcut nu știu care cât a fost în poziție. Am înțeles??? Ce nu a făcut Coica sau Kereskenyi și se putea cred că majoritatea suntem lămuriți.

      • Ion moș Răspunde

        Keresteny ar putea fi medaliat la halBere… pe sate… pe sate din astea Mari .. De exp…

        Stiu din 3 surse sigure..

        • c-block Răspunde

          Atunci ești paralel cu subiectul împreună cu sursele tale. Dacă nu știi ceva atunci mai bine taci. Sau în altă ordine de idei ce ar fi dacă ai dezvolta publicului larg sătmărean peripețiile lui Coica în Germania când a făcut de kkt orașul. Ce “sport” a practicat dumnealui acolo? Dă clasă la toți. Mai puțin la Fogel, recunosc.

  13. Ion moș Răspunde

    Dacă doriți un Primar ..priceput la sport , la administrație, la management, la fonduri UE , sa stie ț..șpe mii de limbi străine, sa Nu fie securist, dar nici comunist, sa Nu fie prieten cu Soros , nici penal .. sa nu aiba nici o cunostinta penala .. nici sa nu se fi uitat la ei .. etc etc…
    Sigur atunci ati avea treaba cu pantofii lui … sau căciulă lui ..sau ochelarii lui… etc.

    Bai oameni.. sunteti in alta Galaxie…
    Coborati cu picioarele pe Pământ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.