Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Sătmăreni, ați salvat un campion! 73.000 de euro pentru David (14 ani), sportivul care luptă cu cancerul

Sătmăreni, ați salvat un campion! Cu ajutorul vostru s-au strâns banii care îi permit lui David Mare, un elev și sportiv de excepție, în vârstă de numai 14 ani, să fie supus unui transplant de celule stem.

David Mare, un elev si sportiv de exceptie, în vârstă de 14 ani din Satu Mare, multiplu campion European si Mondial WUKF, membru al Clubului Sportiv Karate Zanshin Satu Mare a fost diagnosticat cu o boală cruntă. Tânărul campion luptă cu cancerul, Sarcom Ewing, ce s-a instalat pe osul lung al mâinii stângi.

El a început curele de chimioterapie in Aprilie 2020 in Cluj, imediat ce s-a descoperit aceasta afectiune, a fost operat la finele lunii August 2020 in Italia si i s-a facut transplant de grefa de os. Costurile transplantului, care au fost suportate de familie, au ajuns la 26.000 EUR. Din pacate, in urma biopsiei, a rezultat faptul ca are nevoie urgenta de transplant de celule stem.

Costul transplantului conform facturii emise de aceeasi clinica din Italia, este de 73.000 EUR, bani ce s-au strâns cu ajutorul vostru, al oamenilor cu suflet mare.

David și familia tânărului campion vă mulțumesc pentru mobilizare!

2 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    EXTRAORDINAR! Oameni minunați! Felicitări! Să-i ajute Dumnezeu pe toți cei care l- au ajutat iar băiețelelui să-i dea mulți ani sănătoși!

  2. unu Răspunde

    felicitari oameni minunati , DOAMNE AJUTA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.