Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Se reiau lucrările la Autostrada Codrului: ,,Punem capăt calvarului”

Consiliul Județean Satu Mare reia lucrările de modernizare a drumului județean DJ 193A, lucrări sistate ca urmare a intrării în insolvență a firmei constructoare, Tehnic Asist SRL.

,,Punem astfel punct calvarului generat de starea precară a drumului județean care face legătura între Satu Mare-Amați-Rușeni-Tătărești-Homorodu de Jos-Homorodu de Mijloc-Homorodu de Sus-Solduba-Hodișa-Socond-Rătești’’, transmit reprezentanții Consiliului Județean Satu Mare.

Firma Tehnic Asist a semnat un contract cu un alt operator economic care are capacitatea tehnică și financiară de a finaliza lucrările de reabilitare – firma ARL Cluj, care face parte din grupul austriac Strabag. La rândul ei, conducerea Consiliului Județean Satu Mare a semnat cu firma Tehnic Asist un act adițional la contractul de modernizare, prin care acceptă ca și subcontractant firma ARL Cluj, ca urmare a îndeplinirii criteriilor de calificare și selecție.

În cursul acestei săptămâni pe traseul obiectivului de investiție se vor amplasa indicatoare de semnalizare rutieră, va începe organizarea de șantier și vor ajunge utilajele care, în prima etapă, vor face lucrări de nivelare a tronsoanelor pietruite, pregătind astfel terenul pentru așternerea straturilor de mixturi asfaltice.

9 comentarii

  1. Un cetatean Răspunde

    Pregatiti-va! Incep lucrariele. E simplu. VIN ALEGERILE !!! Apoi se vor opri, iar peste 4 ani se vor relua!

  2. altu fără bmw Răspunde

    Punem capăt calvarului. Sau începe altul?

  3. 😂😂 Bika 😂😂 Răspunde

    Vedeti cã se face autostrada aia a voastrã, numai cã necesitã timp pânã se gãseste o cale judecãtoreascã (având în vedere cã Technic Assist a intrat în insolventã). Asa-i cã se poate!
    Nu trebuie non-stop criticat Cons Judetean si “ungurii de la putere”. Chiar ei vã ajutã sã aveti drum bun, numai cã voi nu aveti rãbdare 🙈☠️

  4. Emil Răspunde

    I s_a facut la govor mila de voi!!!

  5. Bogu Răspunde

    Incompetenta si impotenta. Un exemplu de studiu pentru management prost al unei investiții (pe care-l reprezinta un asa numit Govor, Pataki etc), care duce la distrugerea zonei din punct de vedere economic, social, turistic, cultural. ,,Punem capăt calvarului”?!………sper și eu, odată cu aceste alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.