Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Serialul “Şi Coica ce a făcut?”. Noi imagini prezentate de fostul primar

Fostul primar Dorel Coica, candidat pentru un nou mandat din partea PSD, a publicat astăzi, pe pagina sa de Facebook, o serie de imagini cu realizări din perioada în care a condus oraşul.

Postarea făcută de Dorel Coica:

Actualul primar spune că dumnealui a schimbat fața orașului. Oare așa să fie? Oare dumnealui și-a asumat demolarea garajelor, încasând înjurături în timp ce se rezolva problema locurilor de parcare din cartiere? Dumnealui a anvelopat peste 1000 de apartamente? Dumnealui a reabilitat Piețele Someș, Micro 17 sau cea din Carpați, piețe care erau adevărate focare de infecție? Domnule primar, cine v-a lăsat proiectul și finanțarea pentru reabilitarea Pieței Mici? Cine a reabilitat în întregime Teatrul de Nord, refăcând în totalitate un proiect greșit, moștenit de la administrația precedentă? Cine a făcut peste 20 de spații de joacă pentru copii și două terenuri sintetice de minifotbal? Acum terenurile sunt în paragină iar unele locuri de joacă le-ați desființat. Cine a asfaltat drumul de Sătmărel, un drum neglijat de toate administrațiile precedente iar acum și de administrația dumneavoastră? Cine a reabilitat în totalitate Casa Meșteșugarilor? Cine a făcut Centrul Tehnologic de Inovare și Afaceri? Cine a făcut Centrul Multifuncțional Social de pe Aleea Mircești? Cine a reabilitat școli, grădinițe și creșe? Doamna Stanca, Avram Iancu, Ion Creangă, Bălcescu-Petofi, Școala Nr 10, cine le-a reabilitat și modernizat? Apropos, ce ați făcut pentru Școala Nr 10 în afară de faptul că i-ați schimbat numele? Cine a asfaltat peste 20 de străzi de pământ? În perioada cărui primar era Olimpia Satu Mare în Liga 2? Cine a tăiat fondurile echipei de baschet feminin, unde nașul dumneavoastră Vasile Fogel călca în picioare banul public, și a redirecționat banii către centrele de copii și juniori? Vă spun eu cine a schimbat fața orașului, domnule primar. Sătmărenii au făcut asta, cu banii lor munciți din greu. Și pe timpul mandatului meu!”.

7 comentarii

  1. Piști Răspunde

    Și câte ar mai putea face…!
    De exemplu, printre cele multe, un infarct. Ar fi destul de rezonabil.
    Hai, domn’Dorel!
    Vrei să faci ceva pt sătmăreni?
    Fă un infarct!

  2. asa Răspunde

    Poze cu cateva colturi de strazi , o izolat cateva blocuri (si o spalat ceva malai) sau o dat cateva calculatoare, apa de ploaie! Sa se uite la primaru din Oradea daca vrea comparatii. In alta ordine de idei, orasu s-a schimbat cand a venit Kereskenyi : “apaparc” , “mol”. “mec”, “che efsii” “dead man”, “osan” “centura neagra” ,boschetarii de la mec dry , o pus seminte de poduri si acuma incep sa rasara, o scos mirosu de hamsii dintre cracii zilei orasului, l-o ingropat pe Gyuszi, cand mere cu bicicleta nu gafaie ca porcu, necesita mai putine asistente (eco5) , bea bere la halba pe cand Coica bea din pahar cu picior etc. Coica lasa-ne cu comparatiile, te face Kereskenyi K.O. Azi m-am intalnit cu niste romani 100% , erau cu nepotii la plimbare . O zis ca il voteaza pe Kereskenyi . Deci clar….. ungurii pe Kereskenyi , romanii pe Kereskenyi , ostrovului Coica, asistentele pe Kereskenyi , Karcsi ala care suna mai demult la radio tot pe Kereskenyi il voteaza, o parte din rudele lui Coica tot pe Kereskenyi …. cartile sunt facute

  3. optcu3 Răspunde

    “dik” m-am uitat la Kereskenyi pe FB. Si el o facut piata mica, teren de fotbal dar pe langa Coica o asfaltat de 10 ori mai multe strazi

  4. urbanism Răspunde

    Caz tipic la zicala “pe cine nu omori nu te lasă să trăiești”. Trebuia frumos dus mai departe cercetarea la executarea și darea unor lucrări în încredințare directă, fără licitație, fără proiect gen stâlpii de iluminat în mijlocul trotuarului de pe Goga, demolarea așa-ziselor garaje și executare de parcări în cartiere, toate-toate fără hârtii sau făcute pe repede înainte dar după începerea lucrărilor. Atunci stătea frumos pe fundulețul lui chel pentru că nu avea încotro. Așa …??? Așa a rămas în coadă de pește și el candidează iar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.