Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Kelemen Hunor: Satu Mare are nevoie de continuitate

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, se află într-o vizită în Satu Mare pentru susținerea primarului Kereskényi Gábor pentru un nou mandat și pentru susținerea președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba. Liderul UDMR a spus că atât municipiul cât și județul Satu Mare au nevoie de continuitate.

Kelemen Hunor a declarat că în ultimii patru ani Kereskényi Gábor a reușit să ridice Satu Mare.

,,Acum patru ani, la Satu Mare, am promis câteva lucruri simple, am promis că domnul Kereskenyi va fi primarul tuturor sătmărenilor, va fi primarul care va mișca lucrurile, care va ridica Satu Mare și dintr-un oraș gri, dintr-un oraș uitat la periferie va deveni un centru important din această regiune a țării. După patru ani de zile, ceea ce am promis am reușit să și realizăm. Niciodată nu au fost atâtea investiții în infrastructură, atâtea investiții pentru a ridica calitatea vieții sătmărenilor în municipiu cum există la această oră. Domnul Kereskenyi a reușit în acești patru ani să facă mai mult decât foarte mulți alți primari în foarte multe localități în mai multe mandate”, a declarat Kelemen Hunor.

Președintele UDMR a declarat că lucrurile s-au schimbat în bine și în județul Satu Mare în ultimii patru ani.

,,În județ se poate compara cum au fost anii când era la conducerea județului altcineva și cum au mers lucrurile și cum merg lucrurile acum. Liniștit, domnul Pataki Csaba își face treaba, nu face gălăgie, dar într-adevăr se vede că acest județ se dezvoltă, lucrurile se mișcă”, a spus Hunor.

Kelemen Hunor a declarat că Satu Mare, atât municipiul cât și județul, are nevoie de continuitate și i-a îndemnat pe sătmăreni să meargă la vot. Liderul UDMR a spus că dacă regulile sunt respectate, atunci în secția de votare nu există un risc mai mare decât la cumpărături.

,,Continuitate pentru sătmăreni, pentru fiecare om, pentru fiecare familie, pentru toată comunitatea. (…) Îi rog, cu mare respect, pe sătmăreni să meargă la vot și să aleagă candidații noștri. Sunt profesioniști, se implică și găsesc rezolvări pentru cetățeni. Toți vrem o viață mai bună și o dezvoltare pe termen mediu, pe termen lung.”

Pe lângă municipiul Satu Mare, Kelemen Hunor a vizitat și Tășnadul și Careiul pentru a susține candidații UDMR la alegerile din 27 septembrie.

8 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Provocati greatà

  2. remy martin Răspunde

    Eu nu inteleg de ce trebuie sa vina fel si fel de personalitati din partide? Cine naiba e curios de Rares Bogdan, Cristina Pruna, Kelemen Hunor si pe cine au mai adus restul?

    • Curiosul Răspunde

      Vin și alții pentru că și ei se vor înfrunpta din ciolan dacă se va ajunge la câștigarea alegerilor….
      Miza este frumoasă pentru partidul câștigător

  3. Garuboz Răspunde

    Daca Tarr ar avea avion sar face dezinfectia in Satu Mare dar cum nu are anca ne inadeaza toate ganganiile migratoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.