Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

VIDEO. Adrian Cozma, într-o altă ipostază: „La fermă, în sate, între oameni, mă simt în largul meu”

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, spune că vrea să păstreze toate tradițiile strămoșești, pe care le prețuiește extrem de mult: ,,Vreau să păstrez toate aceste îndeletniciri pe care le-am învățat repede pentru că mi-a plăcut mereu agricultura și zootehnia.” Candidatul PNL spune că în sate, între oameni, se simte în largul său.

,,Viața la fermă îți aduce liniștea de care ai nevoie și e locul unde îți limpezești gândurile. La fermă, în sate între oameni, mă simt în largul meu și în toată această perioadă pentru mine totul a fost natural. M-am întâlnit cu fermieri, cu localnici și am discutat toate problemele lor. Le știam dar am vrut să mă încarc și mai mult cu ele. Respect viața la țară, lucrătorii din agricultură. Nu e ușor și nici nu va fi vreodată. Dar dacă faci lucrurile cu plăcere, toate ne par mai ușor de realizat. Așa și viața la fermă. Nu e ușoară dar e frumoasă!”

După serviciu, Adrian Cozma se retrage la fermă și muncește: ,,Munca fizică îți limpezește gândurile”, spune candidatul PNL. Susținător al fermierilor din județ, Cozma consideră că ,,munca și lucrul bine făcut ne poate duce mai departe”, dar spune că este mare nevoie de investiții care să vină în sprijinul agricultorilor și crescătorilor de animale.

,,Nu am timp mult, fiindcă munca de avocat îți ocupă mult timp, dar după-masa și la sfârșit de săptămână lucrez la fermă. Nu-i ușor, dar nu e o problemă. Munca fizică îți limpezește gândurile. Dacă lucrezi cu pasiune, satisfacțiile le simți din plin și nu pot fi reproduse ușor în cuvinte. Sunt ca poveștile bunicilor noștri, iar aceste momente nu se uită. Tehnologia și modernizarea ne ajută mult și merită să investim în inovație și în tot ceea ce simplifică viața socială și economică.”

,,E important să rămânem atașați de tot ceea ce ne face mai buni și mai optimiști”, spune Adrian Cozma.

,,Totodată e bine să fim parte a naturii și spiritualității noastre istorice, mai ales că una nu exclude pe cealaltă. Tot ce e frumos, așa rămâne, indiferent de momentul istoric, iar aceste locuri ne dau energie bună și putere să trecem peste perioadele sau momentele dificile sau complicate. E important să rămânem atașați de tot ceea ce ne face mai buni și mai optimiști. Aici, liniștea și bucuria naturii e garantată. În această perioadă, cu toții căutăm acele locuri care să fie ale noastre, locuri unde să ne regăsim și care ne dau forță să mergem înainte.”

15 comentarii

  1. Demostene Răspunde

    Bravos, Adi. Munca înnobilează omul.

  2. Autentic Răspunde

    Mult succe Adi Cozma.

  3. Attila Răspunde

    Mult succes Adrian Cozma!

  4. Dragnea Răspunde

    Rămâi acolo.

  5. joliku Răspunde

    stati si tu si coica in locatiile de bastina, lasati-ne putorilor

  6. Omul sfinteste locul :) Răspunde

    Te simti in largul tau ca esti un opincar imputit, jegos, nationalist. Ramai acolo la tatele vacilor, e foarte potrivit ptr tine. Dupa smuls mai poti fugi pana in Ucraina dupa ceva tigi 😉

    • Demostene Răspunde

      La o așa avalanșă de insulte pot să te întreb ceva? Ți-ai luat calmantele sau ai ieșit de de la psihiatrie fără bilet de voie?

  7. Satmarean Răspunde

    Adică cine muncește e opincar împuțit??? Numai o minte bolnavă poate avea astfel de idei!

    • c-block Răspunde

      Se preface doar. Nu crezi că își murdărește sistematic cu intenție și nesilit de nimeni mâinile gingașe??? Asta a fost de dragul artei ca să prostească p@limea. Aici am citat un clasic în viață așa drag lui Cozma (Vasile Blaga – PDL) .

      • Duplicitara Piaf Răspunde

        Mno, nu toată lumea își permite să fie bugetar de lux. E ușor să te prefaci că muncești ca funcționar cu statut special?

        • c-block Răspunde

          Eu îs privat. Lucrez pentru mine. Omul ăsta nu știe ce e aia a lucra. De aia candidează. Numai nu reușește. Nu știu când își va da seama că nu-i de nasul lui la câte campanii a pierdut. Dar speranța moare ultima, nu? Poate, poate acum e momentul.🙏

  8. ...?#@!....ățopi Răspunde

    No, asta m-a dat pe spate! Pe feisbuk la producători sătmăreni aia patronată de aldeista Papici Cozam a postat clipul ăsta. Iar madama face campanie la Cozma!?!? Chiar nu au unii bun simț deloc? Nu acum trebuie să fi gospodar! Patru ani ce ați făcut???

  9. Axente Onoriu Răspunde

    Un cuvant doar: I E F T I N

  10. DNA Răspunde

    Alo, trezirea, voi știți ca în comuna Pomi, actualul primar Grad Ioan de la PNL vrea sa fraudeze alegerile locale? Cât te-a costat aducerea a 250 de oameni ca săi convingi să-și facă flotant, ca să poată sa te voteze?
    Infractorule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.