Ultima actualizare: ieri, 23:57
Locale

VIDEO. Bărbatul ce trăiește într-o rulotă, în Micro 17, va fi internat într-un centru rezidențial

Bărbatul din satul Petin, județul Satu Mare, ce a creat mister total în jurul său după ce a ales să se mute definitiv într-o rulotă, în cartierul Micro 17 din municipiul Satu Mare, va fi internat într-un centru rezidențial.

„Echipa mobilă a Centrului Social de Urgenţă pentru Adulţi – Adăpost de noapte, s-a deplasat de mai multe ori, pentru a evalua situaţia persoanei care locuieşte în rulotă, în cartierul Micro 17. Aceasta a fost informată cu privire la serviciile sociale de care poate beneficia, urmând să fie internată într-un centru rezidenţial”, transmite Direcția de Asistență Socială Satu Mare.

Tiberu B. a achiziționat o rulotă în data de 14 august a acestui an pe care a parcat-o lângă parcul UFO din Micro 17, iar de atunci își duce traiul în ea. Mai multe persoane s-au întrebat cine este bărbatul misterior, unii au ales chiar să vorbească cu el, să îl fotografieze și să scrie anunțuri pe Facebook pentru a-l ajuta. Răspunde întrebărilor tuturor, însă nimeni nu a înțeles exact de ce a ales să facă acest gest extrem.

Jurnaliștii PortalSM s-au deplasat la fața locului pentru a sta de vorbă cu bărbatul. Ajunși acolo, au găsit o rulotă ordonată, curată și un om cu bun-simț. Din informațiile obținute de ei, Tiberiu a părăsit casa din satul Petin, acolo unde obișnuia să locuiască, din cauza faptului că soția sa a fost dusă la căminul de bătrâni din Poienile de sub Munte, și nu vrea să se întoarcă înapoi acasă pe motiv că nu vrea să își deranjeze familia. A ales, așadar, să își mute traiul în zona parcului UFO din Micro 17.

Nu se știe motivul real pentru care a ales acest loc. În ceea ce privește vecinii, unii sunt de acord cu șederea lui, ajutându-l chiar cu mâncare, pe când alții sunt nemulțumiți deoarece ocupă permanent un loc de parcare.

El spune că și familia îl mai ajută cu una-alta, dar iarna se apropie cu pași repezi și ar avea nevoie de ajutor la partea electrică a rulotei.

Tiberiu B. are mai multe probleme de sănătate, în anul 2015 a avut o operație la cap, iar în momentul de față are o paralizie la mâna stângă.

3 comentarii

  1. Deme András Răspunde

    Tibi, a rák egye ki a gyomrodat, büdös a disznója!

  2. Satul Răspunde

    Nu am nimic împotriva sa fie ajutat dar se numește lucru manual el sia făcut un mana lui de a ajuns în halul acesta putini știu dar acest individ a fost unul din cei mai temuți hoții din apartamente pana într-o zi când a fost surprins de un proprietar care ia dat o corectie cum scrie la carte deci nu i plâng deloc de mila ba mai mult eu consider ca ar fi alții care ar putea fi ajutați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.