Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

APEL. Un elev din Satu Mare, multiplu campion la karate, luptă cu o boală cruntă. Are nevoie de ajutor

David Mare, un elev si sportiv de exceptie, în vârstă de 14 ani din Satu Mare, multiplu campion European si Mondial WUKF, membru al Clubului Sportiv Karate Zanshin Satu Mare are nevoie de ajutor urgent, după ce a fost diagnosticat cu o boală cruntă.

David are nevoie de ajutorul nostru şi de implicarea noastră în lupta lui cu cancerul, Sarcom Ewing, ce s-a instalat pe osul lung al mâinii stangi.

El a început curele de chimioterapie in Aprilie 2020 in Cluj, imediat ce s-a descoperit aceasta afectiune, a fost operat la finele lunii August 2020 in Italia si i s-a facut transplant de grefa de os. Costurile transplantului, care au fost suportate de familie, au ajuns la 26.000 EUR. Din pacate, in urma biopsiei, a rezultat faptul ca are nevoie urgenta de transplant de celule stem.

Costul transplantului conform facturii emise de aceeasi clinica din Italia, este de 73.000 EUR. Este imperios necesar ca transplantul sa fie efectuat in cel mult două saptamani.

Din pacate, efortul financiar intr-un interval de timp foarte scurt, pentru acest pas, este unul foarte mare pentru parinti de aceea au nevoie de ajutorul nostru, al fiecaruia dintre noi.

Cei care vor sa doneze o pot face în contul tatalui sau:

Titular cont: Mare Ioan

Banca Transilvania

Iban RON: RO33BTRLRONCRT0320143101

Iban EUR: RO80BTRLEURCRT0320143101

Codul SWIFT/ BIC este BTRLRO22

15 comentarii

  1. ... Răspunde

    Și ca de obicei nu se găsește nici unul campion de rupt în gură să ajute. Adică politicieni. Acuma să vă văd pentru că aveți de unde! Sau sunteți prea ocupați cu număratul voturilor? Dr. Coica ce zici? E cumva și de domeniul tău.

    • H&R Răspunde

      Jocurile sunt pregatite. Nu vrea niciunul sa strice. Astia au gura cat Universul, dar cand trebuie sa faca ceva is ca pisica moarta. Poate aia mai face ceva.

      • ... Răspunde

        Da măi, dar karatistul Ștef sau puzderia de doctori candidați nu se simt? Totuși nu le e rușine? Au de unde să dea, nu mor dacă ajută și ar fi și un gest frumos.

        • H&R Răspunde

          Vad ca sunt astia karatisti din gura, sau din fotoliu (din ala finut de parlament). Desi sunt in ultima vreme multe cazuri din asta din pacate, dar niciun candiadat nici macar nu a amintit ca ce ar face.

          • ...

            Acesta ar fi momentul oportun să arate către p@lime că totuși sunt oameni. Măcar de dragul artei în campanie electorală. Sunt curios dacă recepționează careva dintre ei. Altfel nu văd de ce ne cerșesc voturile și de ce să-i mai votăm. Onor guvernului i-au trebuit 6 luni să deruleze procedura de achiziție pentru măști în plină pandemie pentru nevoiași iar tabletele pentru școlari după 3 luni încă nu sunt nicăieri! Deci cu ei sau fără ei totuna e! Aproape.🤔🤔😱😱😤😤🤮🤮

        • H&R Răspunde

          Nu cred ca ar ajunge la astia la acel singur neuron asa ceva. Si acel singur neuron e ocupat cu altceva. Poate e afumat cu etnobotanice. Chiar acum ar fi cazul sa dea dovada de o promisiune care ar putea si rezolva. Dar politica e foarte murdara, acum se si vede. Avem in campanie medici, sportivi si oameni de biznis, dar au sufletul murdar si intunecat cat o gaura neagra.

  2. Sm Răspunde

    Unde este statul, că să arunce milioane de euro pe măștile alea infecte are,dar să ajute cazuri din acestea nu. Cu banii dați pe cazarea celor ținuți cu forța în carantină pe degeaba puteau face multe. Dar așa e la noi ,statul cu furatul , poporul cu ajutatul ,care își permite. Că în condițiile în care privatul este pus pe butuci e greu de găsit bani.

    • cazma Răspunde

      3285 de oameni daca doneaza cate una suta lei se aduna suma , renunta la 5 pachete de tigari si salvezi o viata Doamne ajuta

      • ... Răspunde

        Așa e cum spui dar în cazul de față e vorba de un minor care teoretic avea toată viața, tot viitorul în față plus e vorba de un sportiv de performanță! Nu e ușor deloc ce a realizat! De ce trebuie tot timpul ca oamenii să adune bani? Asigurările de sănătate și celelalte pentru ce mama naibii mai sunt? Pentru salarii, funcții, cariere, sedii, mașini scumpe, delegații, postul pentru lipitori de afișe??? Covidul să-i mănânce pe toți!

        • H&R Răspunde

          … asta intreb si eu. Platesc lunar peste 800 de lei CAS. Poftim, daca ar da din banii acelea numai jumatate , sigur ca ar fi OK. Daca a-si stie ca banii merg unde ar trebui a-si mai da si de la mine. Apoi in aceste situatii nu ar trebui sa plateasca CAS-ul tot? Daca in RO nu se poate face trebuie sa plateasca CAS-ul.

          • ...

            Acest copil deja la vârsta asta a făcut infinit mai mult decât mulți din ăștia care acum aleargă după voturile noastre. Nu mai continuu că mă enervez pe gratis și degeaba.

        • Norick a disznó Răspunde

          Dnul cu ..punctulețe, mare dreptate ai !!!
          Stimă și sănătate la băiat

  3. Comornyic Răspunde

    De cate ori o sa aveti piele pe obraz sa mai scrieti ca cineva are nevoie de ajutor???Apelati la miliardarii judetului si tarii ca sa ajute si nu la oamenii simplii care traiesc dintr o zi la alta si cateodata au atata avere ca si PENE pe BROASCA.

  4. cazma Răspunde

    Oamenii simpli care au avut nevoie de ajutor simt cu cei ce au nevoie de ajutor pentru că știu ce înseamnă o mână întinsă la momentul potrivit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.