Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

VIDEO. Candidatul AUR la Consiliul Județean Satu Mare, apel către toţi cetăţenii: Avem o şansă!

Candidatul AUR la Consiliul Județean Satu Mare, apel către toţi cetăţenii: Avem o şansă! Iulian Câcău, candidatul AUR la Consiliul Judeţean Satu Mare, se bazează pe patru piloni foarte importanți: familia, credința, națiunea și libertatea.

Iulian Câcău relatează faptul că: „Aceste valori sunt esențiale vieții omenești. Fac un apel către toți cetățenii de bună credința: Să nu stea pasivi, noi suntem majoritatea. Să nu ne mai considerăm mici și fără putere, puterea e în mâinile noastre, puterea este în votul nostru.

Avem o șansă, pe data 27 septembrie, votează poziția 8 pentru listele consiliului județean. Ai șansa să fi reprezentat cu adevărat în consiliul județean”. Candidatul din partea Alianței pentru Unirea Românilor nu este de acord cu folosirea masivă a banilor din bugetul național pentru campaniile electorale. “35 milioane euro au fost acordate din bugetul național campaniei electorale. Toate partidele guvernamentale au primit bani pentru a-și face campanie electorală. Niciunul dintre partidele aflate în momentul de față în parlamentul României, nu a luat poziție să apere banii publici. Banii dumneavoastră sunt cheltuiți în campania electorală de toate partidele politice guvernamentale. Trebuie să ne învățăm minte că banul public este banul cetățeanului…”, a arătat Iulian Câcău.

Totodată, Iulian Câcău dorește să ajute producătorii locali. “În anul 2020, nu se poate ca acești producători să nu beneficieze de un centru de colectare a fructelor și legumelor. Noi avem nevoie de produsele acestor producători locali. Trebuie să îi ajutăm cu ce putem, în primul rând trebuie să cumpărăm de la ei și să oprim importurile masive din de fructe și legume din țările Polonia, Ungaria și așa mai departe. Acești producători trebuie susținuți de noi și de autorități. Trebuie simplificată toată procedura birocratică pentru accesarea de fonduri”, a mai precizat acesta.

Filmare realizată de: FotoKING

2 comentarii

  1. Piști Răspunde

    Rusofili.

  2. Dan Răspunde

    E un copil osan. Ce a facut? Ca a invatat? Unde a lucrat?
    Ce ne poate sa ne deie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.