Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

VIDEO. Mircea Ciocan: ,,Voi promova proiecte care să facă viața sătmărenilor mai bună’’

Candidatul USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Mircea Ciocan, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat și liderii USR și PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, că își dorește să promoveze proiecte care să facă viața sătmărenilor mai bună. Totodată, candidatul USR-PLUS a spus că vrea să deschidă Consiliul Județean pentru oameni.

,,Este inadmisibil ca în anul 2020 să existe primării în județul nostru care nu au accesat fonduri europene pentru comunitatea pe care o reprezintă. (…) Vocea oamenilor nu este auzită de către autoritățile locale, iar ruptura dintre actul administrativ și nevoia reală a sătmărenilor s-a adâncit. (…) Vreau să deschid Consiliul Județean, îl voi deschide pentru oameni, pentru primari, îl voi deschide prin transparență decizională, comunicare și prin acordarea de suport tehnic pentru accesarea fondurilor europene. (…) Candidatura mea reprezintă o asumare față de comunitatea sătmăreană, o promisiune că voi servi și voi promova proiecte care să facă viața sătmărenilor mai bună”, a declarat Mircea Ciocan.

Acesta a vorbit și despre oamenii ce fac parte din echipa USR-PLUS, oameni fără experiență în administrație, spune Mircea Ciocan, dar cu multă experiență profesională.

,,Am pornit la drum alături de oameni buni, oameni care nu se pot lăuda cu experiență în administrație, însă se pot lăuda cu experiența lor profesională și o vor pune în practică în slujba cetățenilor, pentru că administrația județului Satu Mare are nevoie de competență, de principii sănătoase și de bun simț”, a mai spus candidatul USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Satu Mare.

6 comentarii

  1. Ion Roman Răspunde

    😂😂https://youtu.be/D2z2SqY85FA😂😂😅

  2. Opinie Răspunde

    Slogan aiurea . ABSURD.

  3. c-block Răspunde

    Care proiecte estem????

  4. hopa Răspunde

    Singurul lucru pentru care vei deschide usile Consiliului Judetean e pentru neamuri si colegii de partid! Poate iti mai tragi vreo nevasta si are si aia nevoie de loc de munca, doua le-ai rezolvat deja.
    “…nevoie de competență, de principii sănătoase și de bun simț” !? Te-ai lovit la cap? Cum dracu vorbesti de lucrurile astea cand cei din jurul tau, cei cu care te-ai aliat au avut nevoie de taticu sau nu mai stiu ce pile sa ajunga pe posturile bine platite de la stat? De ce nu spune Mirciulica unde lucreaza fosta sotie, actuala sau cum a ajuns el pe postul de la AFIR? Trebuia sa fiti o alternativa la dezastrul din ultimii 30 de ani, dar nu sunteti decat o gluma proasta, o flegma pe obrazul cetatenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.