Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Mihai Huzău vorbește despre ‘’eșecul alianței PNL-USR+’’: ,,Complicitate, ipocrizie și minciuni’’

Candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Mihai Huzău, a reacționat după conferința de presă susținută astăzi de candidații USR-PLUS Satu Mare, conferință la care au participat și liderii Dan Barna și Dacian Cioloș. Huzău a vorbit despre eșecul alianței PNL-USR+ la Satu Mare: ,,Radu Panait și ceilalți candidați USR+ la Consiliul Local Satu Mare trebuie să ofere urgent clarificări”, spune candidatul PMP.

Redăm, integral, declarațiile făcute de Mihai Huzău:

,,Astăzi, după conferința de presă a celor de la USR+, în prezența lui Dan Barna și Dacian Ciolos, ni s-au explicat motivele eșecului realizării unei alianțe de dreapta la Satu Mare.

Dan Barna a explicat clar de ce la București s-a reușit susținerea unor candidați comuni și în alte părți nu: Acolo unde PNL și USR+ s-au putut alinia în spatele unor obiective comune și în spatele unor oameni integri, cu care nu îți este rușine să ieși pe stradă, s-a putut! Acolo unde nu am putut, nu ne-am aliat.

De asemenea, dl. Dan Barna a explicat că acolo unde PNL a venit cu oameni impuși care proveneau din PSD, aceștia au fost respinși categoric de către USR+.

Cum la Satu Mare, cei doi candidați ai PNL nu au astfel de probleme, niciunul nu provine din PSD, rămâne ca unic motiv de respingere doar problema legată de integritatea acestor candidați.

𝗖𝗢𝗠𝗣𝗟𝗜𝗖𝗜𝗧𝗔𝗧𝗘

Observăm că obiectivele, proiectele sau ideile promovate de toate partidele din Satu Mare nu sunt diferite, cu atât mai puțin cele ale PNL și USR+. Tragem astfel concluzia că eșecul discuțiilor dintre cele două partide pe plan local s-a datorat unor probleme de integritate pe care USR+ le-a depistat legat de candidații PNL.

În același context, liderii locali USR+ au afirmat că la Satu Mare, PNL a încercat să-i domine, venind cu 2 candidați impuși care nu au putut fi acceptați pentru ca USR+ are un set de valori și standarde de integritate, care, probabil, nu au putut fi aplicate candidaților PNL impuși.

USR+ este obligat, în urma acestor afirmații foarte grave, să vină de îndată și să dezvăluie opiniei publice care sunt aceste probleme de integritate depistate la candidații PNL.

𝗠𝗜𝗡𝗖𝗜𝗨𝗡𝗔

De asemenea, liderii USR+ au afirmat clar, în această conferință de presă, că nu au avut discuții pe tema unei alianțe decât cu PNL.

ACEASTA ESTE O MINCIUNĂ! Dl. Panait a recunoscut public că am avut întâlniri pe această temă care, se știe, nu au avut nicio finalitate. Dl. Panait a mai mințit odată în direct când a susținut că invitația pentru consultări pe tema #MasterPlan-ului i-a fost dusă acasă.

𝗜𝗣𝗢𝗖𝗥𝗜𝗭𝗜𝗘

Minciuna, fațărnicia și ipocrizia trebuie să dispară din “calitățile” unor candidați tineri, așa cum și liderii USR+ susțin că își doresc.

În acest moment dl. Radu Panait și ceilalți candidați USR+ la Consiliul Local Satu Mare trebuie să ofere urgent clarificări, altfel se fac complici la toate astea.

Este regretabil că, reprezentanții USR+ care “flutură” permanent “criterii de integritate” aleg să dezinformeze și să mintă opinia publică. Nu așa se câștigă voturile, dle. Panait!”

41 comentarii

  1. Tineriada Răspunde

    Huzaule vezi ca noul tau sef… Basescu… e ala care a dat legea alegerilor primarilor intr-un singur tur… despre asta ce ne poti zice?

    • profesor Răspunde

      respectati-va atat aliatii cat si oponentii. tine de educatie…

      • y Răspunde

        Ei sunt încă la faza că nu știu cine e aliat și cine oponent. De aceea se dau din greu șuturi la gambă. Iar noi, votanți din asta nu câștigăm absolut nimic. Circ ieftin și pe degeaba.

    • Ioan Răspunde

      acest limbaj va descalifica in ochii oamenilor , domnule userist…

      • Kinga Răspunde

        urata campanie ati facut domnilor USR-isti…

      • Tineriada Răspunde

        Ce am prezentat este o REALITATE. Seful lui Huzau, Basescu, a dat legea sa avem primari alesi intr-un singur tur! Sa inteleg ca inclusiv prezentarea adevarului va deranjeaza? :)))))

    • Rodica Răspunde

      Tinere am văzut comentariile tale și ai dat impresia că te știi chiar îmi plăceau unele dar eu votez usr dacă președintele face legi în țara asta .

      • Tineriada Răspunde

        fa ce vrei, crezi ca intereseaza pe cineva? la cratita cu tine!

        • Tineriada Răspunde

          Acesta a fost momentul artistic în care am comentat fără să înțeleg ce a scris cea dinaintea mea. Salvați-mă!

          • Tineriada

            Nu imi mai copia numele, tarane! Nici comentariul de sus si nici cea cu cratita nu imi apartine. FMM de postaci Huzau

          • Tineriada

            @Tineriada. Revendici dreptul de autor? De când și până când?

      • Rodica Răspunde

        Care Rodica ? Că …..eu nu mai postez de ceva vreme pe-aici . Sa știi ca nu mă intereseaza nici pe mine cu cine votezi , mai ales c-o faci degeaba ! A , era sa uit – mai pune si niste semne de punctuatie intre cuvinte sa pricepem ce vrei sa zici !

    • Sergiu M Răspunde

      Dar domnul Dacian Cioloș a cam uitat de romani, numai în campaniile electorale îl vedem

      • Tineriada Răspunde

        Ciolos este europarlamentar… se ocupa nu doar de Romania ci si de restul tarilor din UE. Aici e toata activitatea sa din parlamentul european: https://www.europarl.europa.eu/meps/en/197631/DACIAN_CIOLOS/home. Click pe meniul din dreapta, la activities

      • c-block Răspunde

        @Sergiule. Cioloș e un fel de sfânt. Ai grijă ce spui că se supără lumea evoluată usereplusistă! Paniemaieș? Apropo! Donez banii donați pe “Cumințenia pământului” (știi tu, banii ăia evaporați prin contribuția sfințeniei sale) ca să-i puteți ridica o statuie de bronz. Bineînțeles călare. Încă nu știu dacă va fi și cu sparanghel pe soclu.😜

  2. Sima Răspunde

    Aveti dreptate domnule Huzau. Foarte bine punctat! E multa ipocrizie si minciuna

  3. Decebal Răspunde

    daca e sa aleg intre Huzau si Panait aleg Huzau.

  4. Elena Răspunde

    sunt foarte dezamagit de campania celor de la USR , doar acuzatii, doar injuraturi pe la comentarii, doar atacuri. asta m-a facut sa nu merg sa votez la aceste alegeri. usr era singura varianta care statea in picioare. acum nu am cu cine sa votez.

    • Tineriada Răspunde

      zici ca ai fi votat tu USR la fel cum zice Dragnea ca n-a furat!!!

      • Elena Răspunde

        nu intru in asemenea discutii cu un postac needucat. tu si cei ca tine sunt cauza pentru care nu mai vreaus a votez cu USR. sper sa se schimbe ceva pana la alegerile parlamentare pentru ca daca nu se schimba nu voi vota nici atunci.

        • Tineriada Răspunde

          Daaaaaa is convins! ‘Duamna’ draga, alias Huzau, tu si cei ca tine e motivul pentru care imi conving toti prietenii sa voteze USR-PLUS cu speranta ca vom scapa de tine!

    • Deceneu Răspunde

      Du-te ma si fa-ti o alba

  5. Alex Răspunde

    chiar imi place acest tanar, Huzau. Vad ca se lupta tare cu ei. De asa un om avem nevoie.

  6. Huzău Răspunde

    Așa sa luptat și Dracnea

  7. Soso Răspunde

    Huzau mi se pare pe departe cel mai pregatit. Ii urmaresc activitatea si modul de a face campanie. E mult peste ceilalti adversari.

  8. Bandi Răspunde

    Ce-mi plac mie postacii ăștia ai lui Huzau! Păcat că-s așa de proști și se demască cât ai clipi! Duhnesc a pupincurism de la poștă!

  9. Otelarul Răspunde

    Nu e niciun postac! Papagalul ăsta sinistru își scrie el singur texte de laudă. Cum ar veni, se linge singur în cur!

    • Tineriada Răspunde

      asa este. Panait isi scrie singur textele.

      • Tineriada Răspunde

        Huzaule, e mare disperarea :)))) ti-e teama ca dupa 27 septembrie o sa ramai menajer la firma lu’ mamica!

    • Mama lui huzau Răspunde

      Tin sa te contrazic. Mihai nu isi posteaza singur comentarii. Eu le postez pentru el, ca el nu e in stare nici sa-si sufle mucii singur. Si mai am la dispozitie angajatii langa care stau cu biciul si ii pun sa posteze. Asa ca te rog frumos nu mai dezinforma.

  10. Smile Răspunde

    Mihăiţă, du-te şi culcăte, ieri erai un nimeni, şi acum vii şi tot faci circul ăsta de doi bani, chiar nu te întrebi de ce nu vor ceilalţi să formeze o alianţă cu tine, tu ai fost consilier local, şi cât timp erai acolo ai fost mucles, ai tăcut, puteai să iei atitudinte în consiliul local, dar te-a durut undeva.

  11. blonda schiloada Răspunde

    Mai mnihaita, dar oare v-a afectat tare pandemia afacerile cu transport de te impinge asa fortat maica-ta sa faci tot circul asta? oare spera sa recupereze din pierderi daca te rezolva pe o functie la stat sa poata ciupi ceva contracte? Oare ea iti posteaza si toate comentariile astea penibile de lauda?

  12. Mama lui huzau Răspunde

    Tin sa te contrazic. Mihai nu isi posteaza singur comentarii. Eu le postez pentru el, ca el nu e in stare nici sa-si sufle mucii singur. Si mai am la dispozitie angajatii langa care stau cu biciul si ii pun sa posteze. Asa ca te rog frumos nu mai dezinforma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.