Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

VIDEO. Președintele PSD Satu Mare acuză Guvernul Orban de cumpărarea primarilor „la bucată”

PSD Satu Mare, împreună cu celelalte filiale județene din România, acuză Guvernul Orban de alocarea inegală de fonduri către administrațiile din țară, spunând faptul că banii publici, respectiv 57 milioane lei, au fost cumpărarea primarilor la bucată.

Ioan Oneț, președintele interimar al PSD Satu Mare, a precizat, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul partidului, că administrațiile liberale au primit fonduri duble față de administrațiile PSD, calificând acest gest ca pe o rușine a Guvernului Orban.

„Acești bani publici, adică 57 milioane lei au fost, din punctul nostru de vedere, cumpărarea primarilor la bucată. Adică, dacă ne referim la județul Satu Mare, vă pot spune că administrațiile liberale, primarii PNL, au primit fonduri 9.400.000 lei, iar primarii PSD au primit fonduri de 4.100.000 lei. Vreau să îi spun domnului prefect, cel care a sunat în teritoriu pe primari că nu așa se alocă banii, ci în urma unor discuții aplecate pe problemele cu care se confruntă fiecare comunitate. […] Este o rușine a acestui Guvern și sunt profund indignat de ce a făcut acest Guvern”, a spus Ioan Oneț.

Transmisiune LIVE – PortalSM:

Un comentariu

  1. Xman Răspunde

    Mai du-te la lucru și tu dl Oneț și mai lasă campania electorală că de 2 ani tot în campanie electorală ești!!! le e dor la colegii tăi de ANIF de tine că nu prea te-au văzut la față anul ăsta decât în presă și în mass media !!!!!!!!!! Dl. Otto nu ar trebui să-l dai afară că nu se prezintă la serviciu pe dl Oneț???????????????!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.