Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Serialul „Și Coica ce a făcut?”. Coica: ,,Am fost primarul care a asfaltat cele mai multe străzi de pământ!”

Dorel Coica, candidatul PSD la Primăria Satu Mare, revine cu un nou episod din serialul denumit „Și Coica ce a făcut?”, în care prezintă proiectele pe care le-a realizat în mandatul său.

În noul episod, Dorel Coica spune că a fost primarul care a asfaltat cele mai multe străzi de pământ din municipiul Satu Mare: ,,Își mai amintește cineva cum arătau străzile Caragiale, Orientului, Vlahuță, Plevnei, Crivățului?”, spune candidatul PSD.

“ȘI COICA CE A FĂCUT?” Vă spun eu! Am fost primarul care a asfaltat cele mai multe străzi de pământ! Își mai amintește cineva cum arătau străzile Caragiale, Orientului, Vlahuță, Plevnei, Crivățului? Oamenii din zona respectivă au fost neglijați și duși cu vorba mai bine de 20 de ani. Dragii mei, vă invit să urmărim un nou episod din serialul “ȘI COICA CE A FĂCUT?”, se arată în postarea făcută de Dorel Coica pe pagina sa de Facebook, postare însoțită de mai multe imagini.

CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Cum a zis Göbbels?
    “O minciună repetată de o mie de ori rămâne o minciună dar o minciună repetată de un milion de ori devine adevăr”.
    Acum rămâne doar o singură întrebare. Candidatul pesede la primărie chiar crede ce spune?🤔🤔🤔😱😱😫😫🤮🤮

    • Smile Răspunde

      Străzile acelea s-au asfaltat pentru că Ilyes a accesat un proiect pe fonduri europene pentru a le moderniza, şi vine limbricul de Scoica şi cu neruşinare spune că el le-a asfaltat, tu cu proiectele lui Ilyes vii acum în campanie şi spui că tu le-ai făcut, meritul îi a fostului primar Ilyes, dacă nu accesa el fonduri pentru ele, acelea şi astăzi erau străzi de pământ, ruşine, ruşine, ruşine să îţi fie.

  2. Coica betivanul Răspunde

    Si Coica a mai luat abuziv cladiri si spatii prin diferite artificii administrative si si-a mai deschis cate un cabinet in uscatorii de bloc. A distrus toate spatiile verzi si a turnat ciment peste tot. Va ajunge Satu Mare la fel de poluat ca si Copsa Mica. Asta a facut. Rau a ajuns tara asta…Dar poporul roman a ajuns ignorant si indiferent, asa ca isi merita soarta.

  3. H&R Răspunde

    Poate a pamantat asfaltul. Dar nah lumea e confuz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.