Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

VIDEO. Primele reacții de la sediul PSD Satu Mare. Cum a fost primit primul exit-poll

A fost liniște în sediul PSD Satu Mare, după aflarea primului exit-poll. Social-democrații așteaptă acum rezultatele parțiale din județul Satu Mare.

Radu Roca a ținut să le mulțumească sătmărenilor care au ieșit la vot, precum și echipei sale: ,,Sperăm într-un rezultat foarte bun, să ne păstrăm primarii care au candidat sub sigla Partidului Social Democrat”, a declarat Radu Roca.

,,Așteptăm cu nerăbdare rezultatul final”, a spus și Ionuț Oneț.

6 comentarii

  1. Inocentiu Răspunde

    Govorica nici nu stii cat de mic ai inceput sa devii!!! Pleaca acasa pacaliciule!

  2. Tincar Răspunde

    din ce vedem in videoclip doar lipitorii de afise sunt la sediu. Intrebarea este: ca ei au facut declaratii?

  3. Ionut Răspunde

    La govor ii convine cu udmr castigator,sa mearga traba cu podu,il doare_n p..a de psd si cine a mai ramas peacolo…cu dragnea au ingropat psd, in rest promoveaza tinerii pe lista,gen onet pe care daca ii ies socotelile il unge la judet vice si restul este cancan,onet lucreaza govor incaseaza!!!😉

    • Alex Răspunde

      Daca nu il executa nici acum pe Govor ,din tot si toate pot pleca toti din partid!!!….a pierdut primaria Supur,nici ai lui nu l_au votat!!!,de toata rusinea, ce zile a ajuns marele PSD!!!….ce de lingai erau pe holuri in vremurile bune si altii care se plimba acum cu puterea!!! acuma ca nu mai ii loc de impartit functii si lins funduri nici dracu…..dezastruos!!!

  4. xman Răspunde

    Ionut pronosticul tau e eronat, Onet va pleca la munca la RAIF si de la conducerea psd urmarea rezultatelor dezastruoase obtinute de acest partid!!

  5. PSD-mist Răspunde

    Sincer sunt chiar bătuți in cap astia de la PSD SM !!cum sa continui cu expirați ca si Govor?!?!pacat de echipa tânăra ca nu pot sa scape de fosila asta!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.