Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

ACTUALIZARE. Accidentul de la florărie: Şoferul BMW-ului a lovit o maşină, apoi a ajuns în florărie

ACTUALIZARE. Accidentul de la florărie a fost provocat de şoferul BMW-ului, care a lovit o maşină ce circula din sens opus iar apoi a ajuns în florărie.

Ce spune Poliţia:

“Azi, la ora 07.50 Politia a fost sesizata cu privire la un eveniment rutier produs pe strada Ady Endre. Un autoturism condus de un barbat de 30 din jud. Bihor care se deplasa pe strada Ady Endre a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 43 de ani din Satu Mare.

In urma impactului, autoturismul condus de bihorean a intrat într-o clădire aflată la intersecția străzii Ady Endre cu Ștefan cel Mare unde a rănit o persoană de 60 de ani din Satu Mare. In urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că cei doi conducători auto nu au consumat alcool.

Cercetarile sunt în desfășurare pentru a se stabili fondul producerii evenimentului rutier”.

Ce spun pompierii despre accident

În aceasta dimineață, la ora 07:50, pompierii sătmăreni au intervenit pentru descarcerarea unei persoane și acordarea îngrijirilor medicale în urma unui accident rutier petrecut în Piața Eroilor Revoluției din municipiul Satu Mare.
La fața locului au intervenit 4 echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și 2 ambulanță SMURD (terapie intensiva mobilă și echipaj de prim ajutor).
Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit 2 persoane implicate în accident, soferul autoturismului și o persoana de sex feminin (pieton) încarcerată între autoturism și un zid.
Aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată în stare conștiență și cooperantă la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale.

Vom reveni cu detalii.

Un comentariu

  1. mae Răspunde

    ba de toata groaza ,,,da cit dracu o avut la ora…..serios…….nebuni cu capul permisul anulat serios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.